What Happens When Google Disagrees With You?

Is Google open to a diverse array of viewpoints? Or is it an ideological echo chamber? Just ask former Google software engineer James Damore. He was fired for disagreeing with Google's (left-wing) orthodoxy. In this video, James shares his story.

Tryk på billede for video-link !

Jeg har tidligere indsat artikler der hævder at verden allerede idag i hovedparten styres/kontrolleres af 5 store Tech Giganter – her iblandt Google – og deres utroligt magtfulde Youtube video-kanal – totalt dominerende på internettet.

Men med så stor magt – som antageligvis er overraskende ‘for firmaerne selv’ (Facebook medregnet her) – så følger der et ansvar for ‘neutralitet i særdeleshed i forhold til politiske emner’. Og samtidigt følger der et ansvar for ‘ikke at bidrage til terroristisk propaganda – salg af stoffer – salg/udbredelse af børne pornografi etc.

Nu kan man så spørge – hvordan skal disse gigantiske firmaer ‘styre hvad der sker i de enorme datamængder de håndterer (læste et sted at der på Youtube – døgnet rundt – uploades mere end 400 videoer hvert minut) så der er meget at holde styr på helt sikkert.

Men hertil er kun at sige ‘ at med de uhyrlige summer disse firmaer tjener – så er der masser af plads til at ‘kontrollere (også manuelt) hvad der sker på deres servere – ‘Hvis det er det de valgte at Gøre’.

Set udefra så virker det desværre som om at der er gået FN/UN i disse megastore altdominerende firmaer: De styres af tusinder af unge elitære ‘moralløse’ stræber individer – der kun er interesseret penge – i den korte udgave !
———————————-

Tryk på billede for video-link !