Watters World – Saturday, March 16

On today’s episode of Watters World, Jesse Watters and his guests talk about the New Zealand Mosque shootings. They also discuss the National emergency vote fallout.

Tryk på billede for video-link !

Selv om det ikke synes muligt så bliver de venstreorienterede (Liberal) MSM medier – med MSNBC og CNN i spidsen – stadigt mere extremt vanvittige i deres kritik (svinske had) til den folkevalgte Præsident.

I forlængelse af det forfærdelige New Zeeland terror angreb – så lykkes det nu skruppelløse “nyheds værter” – at gøre Donnald Trump med-ansvarlig for angrebet.

Propaganda maskinen kører på fuld styrke i de socialistiske kredse hos demokraterne og deres medsammensvorne på de store medier.
————————————-

Og hvad er så sandheden. Den vanvittige terrorists er en hjernevasket Klimaaktivist – som det sker overalt i den vestlige verden på skoler og universiteter hver eneste dag.

Den ‘syge kortsluttede’ Klimaaktivist – der vil redde verdens ved at ‘begrænse antallet af mennesker’ på planeten.   Hans idealsamfund er Kommunistiske Kina.

Den ansvarlige terroristiske massemorder kan med andre ord ikke ‘være længere væk fra’ – Donald Trumps politik og syn på verden, men hvor mange har lige hørt den siden af sagen på MSM medierne.

Det var ‘Klima løgnen’ der grundlæggende gjorde denne mand til en Galning – som Watters fortæller her.