Watters vs. psychologist that claims Trump is mentally ill

Trump er verdens hidtil største politiske medie-fænomen Worldwide. Alle 'want in' on berømmelsen/reklamen - så hver eneste skeløjede kvaksalver forsøger at komme på medierne 'med meninger om Trump

Tryk på billede for at se video-link !

Waters tager i dette interview fat på en ‘flok syge personer’, der arbejder professionelt med psykologi – som forsøger at profilere sig – på Donald Trump hysteriet.

Noget som ingen danske medier beskæftiger sig med, nemlig det faktum,  at MSM + de sociale medier + tusindvis af ‘lobbyister og særinteresser’ forsøger at ‘blive koblet på’ Trump medie stormen.  Historier om Trump betyder høje seertal hos MSM og trafik på de sociale medier på internettet – så hysteriet’ – og det hype der hele vejen under valgkampen  var’ omkring Trump – bider hele tiden ‘sig selv i halen’  – og det blev bare større og større.

Gruppen af fuldstændig ‘forstyrrede individer’ – “såkaldt professionelle i psykologi” – som Watters har fat i her’ –  er bare endnu et’ eksempel. De forsøger at profilere sig selv over for den røde liberale halvdel af befolkningen i USA, som hader Trump – ‘simple as that’.
————————————-

Som jeg har påpeget andre steder,  de røde liberale MSM medier i USA – opdagede aldrig (før valget var overstået) at det var Trump kampagne folkene, der brugte dem  (de talte stort set ikke om andet end Trump i 1½ år op til valget).

DT var alle steder  – 24 timer i døgnet – ‘konstant’ – på CNN og MSNBC – ABC.

Alle’ – ud i selv de yderste kroge at det store kontinent kendte til/hørte om Trumps kamp med ‘so dishonest media’.

En side effekt er så ‘syge beskyldninger’ fra grupper som herover – men stadigvæk’  – de hjælper samtidigt med til at DT ‘stadigt’ er mere på medierne end nogen anden politisk figur i historien.  Alle på denne planet ved idag hvem Trump er.