Watson: WORLD WAR SYRIA – Please Mr Trump – follow your own advice from campagne !

Sleepwalking into another Middle Eastern quagmire.

Tryk på billede for video-link !

Uhyggeligt i hvor høj grad at Watson har 100% ret i sin analyse – og endnu mere uhyggeligt hvis det lykkes ‘de røde venstreorienterede’ – alle ‘Newer Trump’s’ (McCain og Graham) – og alle de store røde MSM – CNN – MSNBC – NBC – ABC !

Alle sidder de bare lige nu og venter på at Donald Trump går i fælden – og bomber i vildskab i Syrien – stik imod alt hvad han har sagt og lovet under valg kampagnen.

Som Poul Watson påpeger – det vil være totalt idoti at bombe Assad i Syrien ud fra alle de fakta man idag kender – fra forholdene i det kaotiske land.  Det vil 100% hjælpe de USA fjendske islamiske kræfter ’tilbage’ i kampen – nu her efter at men endeligt har ‘nedkæmpet’ Isis – med enorme militære og menneskelige omkostninger.

Det vil være begyndelsen til Enden for Donald Trumps – præsident karierre hvis han hopper på denne ‘planlagte limpind’ – som bygger på tydeligvis falske efterretninger.

Husk at Macon i Frankrig er 100% Globalist (med storhedsvanvid) – at han påstår at have bevis for at ‘det var Asad’ beviser alene at ‘han skubber på alt det han kan for at ‘Lokke Donald Trump’ i fælden (hvilket vil svække Trumps ‘America First agenda samt svække kritikken af Paris aftalen – alt sammen vand på Macons mølle).

Nu kan England pludselig godt bruge Trump (May er en svækket leder – som ser sin Falklands Krig her) og underalle omstændigheder – er et eventuelt Fransk og Engelsk bidrag mest symbolsk, – det er USA der kommer til at betale den økonomiske regning – som altid.