Watson: The Truth About Macron

This effete manlet may look like a complete pussy, but he's a nasty little globalist

Tryk på billede for video-link !

Watson forklarer på sin sædvanlige ‘still og rolige’ facon – hvorfor Frankrigs lille elitære ny Napoleon – er super globalisten over dem alle.

Macron er – eller var’ – bør man nok sige netop idag’ – den mest inkarnerede fortaler for den nye Co2 Religion – som igen hænger tæt sammen med hele den såkaldt Grønne Bevægelse – som ønsker at hele verden skal køre i – teknisk set ‘fuldstændig tåbelige elbiler.

Idiotiet er i denne sammenhæng uden grænser hos luksus parasitterne hos FN – og deres medløbende elitære klasser af ‘hjernevaskede’ Globalister der udspringer af de røde venstreorienterede i Europa.
———————————–

Alle tænkende mannesker ‘der ved at Klimaforandringer et fænomen der har karakteriseret planeten jorden i 13,8 milliarder år – bør prise den franske befolkning der i disse dage ‘gør oprør’ i mod ‘Idiotiet’.

Prøv at lægge mærke til ‘hvor lidt’  – at røde venstreorienterede danske MSM kanaler  DR – og TV2 – fortæller om begivenhederne i Frankrig.  Alt hvad der ‘kan underminere og nedgøre Trump  – det bliver udbauneret i timelange udsendelser – men at ‘befolkningerne i Europa ‘overalt’ – gør oprør imod den nye elitære Co2 Religion og Globalismen – det bliver omtalt i korte indslag som f.eks.  ‘mange mensker på gaden i Paris for at protestere’.

MSM medier i både USA og Europa er for 90% vedkommende styret af dybt venstreorienterede globalister – som fordrejer og forvansker Virkeligheden – så den passer ind i deres egen Manipulerende – ‘Hjernevaskende’ agenda.  De er med Trumps ord – FAKE NEWS !