Efter 2nd verdenskrig – og de ufattelige lidelser, som krigen medførte, i store dele af ikke mindst Europa, der fik de social demokratiske  bevægelser vind i sejlene.  Henover de næste 60- 70 år – lykkedes dem at gøre Skandinavien og et langt stykke af vejen – store Europæiske lande – Tyskland – England – Frankrig til ‘statslige sociale modtager samfund’ – hvor at ‘staten’ sørger for dig ‘no matter what.
————————————————

Den anden side af medaljen’ – det faktum at oprindelige befolkninger (og alleværst i Danmark) – bliver beskattet ‘Dybt ned i Jorden’ – det tales det ikke så meget om på de store røde MSM medier – hverken herhjemme – eller i resten af den vestlige verden.
———————————————–

Sandheden, – den ærlige ‘oprindelige etniske’ danske befolkning, er den suverænt hårdest beskattede i verden.

Den ærlige dansker (ikke indvandrer) beskattes af staten –  som ‘ingen andre steder på planeten’.

Vi betaler skat af alt – logisk – og ulogisk – og fuldstændig absurd.
——————————————-

  1. Efter mindst 40% i indkomstskat – betaler vi 25% i moms at alle forbrugsvarer vi køber – som privat personer.
  2. Er du så uheldig at eje din egen bolig  – så skal der der betales noget så sindsygt ‘som Ejerværdiafgift’ – af den bolig du’ alene betaler af dine surt sammen-sparede  – allerede hårdt beskattede kroner. Der skal betales en efterhånden ‘voldsom’ såkaldt ‘Grøn afgift’ (grøn så mener myndighederne – at tyverierne glider nemmere ned) for spildevand – vand – renovation – rottebekæmpelse (som ikke foreetages) etc.
  3. Din pension – betaler du 40% i skat af  (+ igen 25 moms + punktafgifter på alt imellem himmel og jord – steder hvor du ikke aner det) – hvis du begynder at bruge af pengene.
  4. En af dem der ‘gør at migrant parasitterne foretrækker Sverige’ – 180% i bilafgifter (netop nedsat til 150) – imod  ‘ingen afgifter’ i Sverige – og Tyskland.
  5. Er du så uheldig at dø – så er  monsteret ‘STATEN’ der igen’ – og kræver afgifter af penge’, som der i forvejen er beskattet på kryds og tværs, inden resterne ‘af Big Brother’ – bliver udleveret til arvingerne.
    ——————————

De oprindeligt velmente tanker og beslutninger – om at ‘alle skal hjælpes’ med alt – er for i særdeleshed danske lønmodtagere endt som et  ‘Velfærd Helvede’ – der beskatter den oprindelige danske etniske befolkning ‘ned i jorden’ – samtidigt med at den ‘skaber’ og ’tiltrækker’ – de dårligste karakterer (kriminelle udbyttere og snyltere) fra de fattige dele af verden.

Det var såmænd slemt nok ‘før’ det begyndte af vælte ind med ‘velfærds migranter’:

Et stort og omfattende apparat af speciallæger – og sociale kontorer havde allerede i årtier oparbejdet er lang række systemer (nye sygdomme – et givet antal stempler fra speciallæger)  som kunne bevilge ‘hvem som helst’ der kendte procedurerne førtidspension.

Her foruden kontanthjælpsmodtagere – ikke helt så slemt økonomisk. Ydelserne er mindre – og kan ændres. Førtidspensionisterne  (2/3 fake – efter udenlandske undersøgelser) – er fredet resten af livet – med samme ydelse som understøttelsen til mennesker der er midlertidigt arbejdsløse.
—————————————————-

Se herunder O’ Reilly beskrive hvordan New York lider af samme sygdom – som de Scandinaviske lande:

O’ Reilly taler om at New York lider under det samme – ‘Velfærds Helvede’ – som har ramt de nord-europæiske lande !