TV2 – ‘Igen’ – ude med ‘Syg Nyreligiøs’ Klima Propaganda Film !

TV2 'Idiotiske Overskrift': Hvalrosser dør på grund af klimaforandringer og smeltende havis, viser ny dokumentarserie.

Tryk på billede for link til video !

TV2 – Igen’ – ude med en fuldstændig idiotisk historie om at ‘hvalrosser begår selvmord på grund af klimaforandringer’ !

Til at underbygge den tåbelige historie – finder TV2 en ‘Klimapræst der sidder og hælder Vand ud af ørerne’ om at Gletscherne smelter – hvilket er LØGN LØGN LØGN – ‘De vokser der bliver mere is i de kolde områder af planeten !
———————————————————–

Men det er TV2 redaktionen da fuldstændig ligeglade med – de Propaganderer for Vennerne på den røde Venstrefløj – for fuld udblæsning – med en Hysterisk Løgnehistorie om Hvalrosser der begår selvmord’ – midt på dagen på en fredelig forårssøndag. Altsammen for at Vedligeholde Indoktrineringen/Hjernevasken af befolkningen – som andre Religioner har gjort det før dem:

I er Alle Syndere – som Brænder Op i Helvede – hvis i ikke møder op og Betaler i Kirkebøssen – Søndag efter Søndag !
———————————————————–

Alle der har ‘gået i skole’ kender historien om Lemminger der i tusindvis – bevægede sig ud på lange vandringer’ – fordi at bestanden var eksploderet.  Størstedelen døde undervejs – nogle blev presset ud over klipper af trykket’ af flokken i bevægelse (heraf myten om Lemminger der begår selvmord) – andre kaster sig direkte i havet i håbet om at kunne svømme til nye levesteder.  Et af  biologiens mange  brutale fænomener (genetisk styret).

Den mere sandsynlige sandhed bag de voldsomme billeder – om de store dyr – er at klimaet/forholdene for formering af arten – har været meget gunstige – hvorfor at der nu vender ‘flere end normalt tilbage til de genetisk indbyggede ynglepladser.  Og derfor opstår der så en af naturens voldsomme oprydnings processer – som intet har med klimaet at gøre – men alene skyldes variation i naturlige fjender og leveforhold – for de enkelte arter.