TV2 – er Fake News (løgn og latin) hele vejen igennem – i deres dækning af USA og Donald Trump !

TV2 har fra længe før Donald Trump blev valgt til præsident i november 2016 - Svinet ham til i udsendelse' efter udsendelse' - ved fordrejninger/udeladelse - som en lunken kopi af CNN

Her senest mandag den 28/1 2019 – bruger man 10 minutter på at forklare at Dermokraterne og Pelosi ‘har vundet’ i den aktuelle sag  omkring Donald Trumps kamp for at opfylde sine valgløfter (det han blev valgt på) til nationen.
————————————-

Specielt en række af TV2’s dybt venstreorienterede kommentatorer (orker ikke at lede på nettet efter deres navne) alt styrer til TV2 Play (pengemaskinen som vi som borgere allerede har betalt for via skatten).
————————————–

Men helt generelt er TV2’s såkaldte specialister ‘ enten ‘Dumme som Jord’ – eller også fører de helt bevidst befolkningen bag lyset – og skjuler sandheden.
————————————–

Pelosi og Demokraterne i USA ‘har IKKE vundet nogen Sag eller nogen Debat’ !

Det eneste der indtil nu er sket siden Demokraterne overtog flertallet i Kongressen er 100% Obstruktion af alt hvad Præsidenten foreslår.

Har nogen tabt i den offentlige opinion i USA – så er det i mindst lige så høj grad Pelosi og hendes gruppe af Demokrater – ‘som Præsidenten sendte hjem – som små uartige skolebørn – 30 minutter før at de ville rejse til Europa 7 dage – i en af militærets (statens) fly – midt i en krise’ – hvor at Trump sad og ventede på at de kom til forhandlingsbordet.
—————————————-

I modsætning til hvad TV2’s dumrianer ‘manipulerende’ sidder og udtaler – så var/er der tal på bordet hver eneste gang Trump han taler om nødvendigheden af  – at få ‘etableret en grænse’ imod Mexico.   Det handler og tusinder af illegale indvandrere – stoffer – kriminelle etc. Alt er dokumenteret i præcise tal hentet fra Grænserpoliti og ICE.
—————————————–

I Tv2 underholdningen tales der om at ‘Præsidentens popularitet styrtdykker’ – IGEN lodret løgn. Selvfølgelig bruger man dybt venstreorienterede POLITICO (dem som ramte næsten 20% ved siden af – på valgdagen i 2016).

Se herunder et eksempel på – hvad der i Virkelighedens Verden – (ikke de røde MSM mediers ønskeunivers) – sker med Opinionen i USA:

New Poll – raises Trump Aproval rating among Latino Voters 19%