Tucker: What exactly is the ‘existential threat’ of climate change?

Tryk på billed for video-link !

Tucker Carlson forsætter her sin analyse af FNs brug af ‘børn som politisk våben’ – i kampen for at bevare/forstærke GULDKALVEN (CO2 Pengemaskinen) – der blev opfundet af skrækkelige norske Gro Brundtland og FN tilbage i 1992.
————————————-

Og Tucker har fat i et fænomen – der kan vise sig at være et langt større problem af kæmpe imod for republikanerne og Trump i 2020 valgkampen – end alle impeachment truslerne for demokraterne.

Den Katolske kirke (og iøvrigt alle andre religiøse bevægelser) har vidst i århundreder at ‘det handler om at fo fat i børnene (mange mener indoktrinere/hjernevaske børnene) – hvis du vil overtage magten over masserne.

Det er præcis derfor – at de røde venstreorienterede sammen med korrupte FN – fik øje på den lille syge svenske skolepige foran Parlamentet i Sverige.  Og hun er siden blevet fremstillet – og behandlet – som ‘en overjordisk frelserfigur’  – hvilket siger alt om “den videnskabelige baggrund” Klima religionen.
—————————————-

Håber at Tucker holder fast i sporet her – for ingen tvivl om at de venstreorienterede  (liberal demokrats) – nu har fokus på mulighederne af at udnytte den nye generation af unge’ – der er ‘hjernevasket’ på skoler og universiteter – om truslerne fra ‘Klima Undergang.
—————————————–

Og at TC har fuldstændig ret i det kan siger til slut i videoen (efter det forfærdelige grådkvalte nonsens fra det svenske barn) er allerde bevist af historien herunder – hvor at PJ Watson har laver en video om ‘det helt vanvittige venstre-orienterede show det er bygget op omkring barnet’ – og den indflydelse et 16 årigt barn pludselig har på emner hun dybest set ‘intet aner om’.

Og hvad sker der ? Youtube ban’s/remove’s  (fjerner) videoen i løbet af få dage ‘med den forklaring – at der er tale om mobning af et barn 🙂

The Truth About Greta