Tucker: Press meltdown over Trump’s tweets hypocritical

Left continues to condemn Pres. Trump for his tweets about Mika Brzezinski and Joe Scarborough but neglect 'Morning Joe' hosts' less-than-civil treatment of president #Tucker

Tryk på billede for at se Video-link !

Det kan være svært ‘at bevare fokus’ i amerikansk politik under Trump, da der sker så meget at alle ‘i særdeleshed MSM medierne – konstant er lysår efter præsidenten.

Tweet angrebet på ‘the masters of FAKE News på MSNBC – har været ‘long coming’.

Det tåbelige par – Morning Joe og Mika – har ‘Svinet Trump’ i + 2 år – helt på linie med homo Steinmetz (fra TV2) i Danmark – så Donald Trump har ‘Every Right’ – to Fight Back – and HARD.

Om der er noget strategisk i tidspunktet – det kan sagtens tænkes, at det handler om at de Republikanske Senatorer kan få fred til at sammensætte en sundhedsplan, der kan vedtages (med tilstrækkelige stemmer) !

Under alle omstændigheder – nogen få sætninger på Tweet – og Trump er på alle nyhedsmedier worldwide – de røde venstreorienterede bør lige tænke over den’ engang.

Donald Trump forstår at bruge den moderne medieverden bedre end nogen politiker i historien. Medierne har stadigt ikke forstået ‘at det er ham der bruger (spiller) dem’ – og ikke omvendt.
—————————————

Og prøv nu at ligge mærke til forløbet efterfølgende.

Med sine ‘yes’ – hårde og ‘måske over the top’ bemærkninger om de 2 morgenværter på MSNBC – så er alle de røde MSM medier ‘oprevne og oppe at køre’ – her dagen efter.

Men det er ‘taktisk rigtig smart’ af Trump at spille ‘hårdt ud’ – når han så nu – for første gang – går specifikt efter MSNBC.

Hvorfor ?

Alt hvad Morning Joe og Mika siger om Trump herefter – vil blive udlagt ’som personlig hævnagt’ !

Trump har ved at ‘udstille de 2 røde værter for hvad de er’ – udvandet deres ‘troværdighed i selv de røde kredse’ – i fremtidige angreb på præsidenten.

Og alt det er klaret i 3- 4 sætninger på Tweet – hvor at MSNBC – har brugt hundredvis- hvis ikke tusindvis – af timer på at nedgøre ham – på alle tænkelige måder – som det kun kan foregå på amerikanske- politisk besatte- beskidte venstreorienterede MSM medier.