Tucker: Flynn’s guilty plea doesn’t prove collusion

Tucker's Thoughts: Flynn's guilty plea today doesn't prove that Trump officials colluded with Russia to influence the 2016 presidential election. It undercuts it

Tryk på billede for at se video-link !

Fredagens “chokerende” nyhed – at Flynn erkender at have løjet overfor FBI  – betyder alene – ‘at Flynn har løjet for FBI’ – og nu erkender det – for at få ende på historien/forfølgelsen af Muellers blodhunde !
—————————————————————-

Det mest interessante ved  historien om Flynn igår var faktisk at – det i den grad demonstrerede at ‘det er tilstedeværelsen af Donald Trump i det Hvide Hus’ – der driver markedet op – så alene ‘den smule usikkerhed omkring Flynn – som intet har med Trump administrationen at gøre  – men hvor at den røde (liberal) presse – CNN – ABC -NBC – MSNBC – kogte suppe på hele dagen.

Denne lille ‘opdigtede’  krusning omkring Trumps administration – var nok til at sende Wall Street lodret ned – i et hidtil uset fald mens Trump har været præsident.

Så YES – det blev med 7 tommer søm igår slåt fast – at det ER’ personen Donald Trump der driver den amerikanske økonomi til All Time High på børserne igen og igen.