Tucker: COVID-19 a ‘global fraud’ by China that cost American lives

Tryk på billed for video-link ! (twitter link)

Tucker Carlson med chokerende oplysninger omkring hvornår Corona pandemien faktisk startede – og det er langt tidliger end verden indtil nu har fået at vide. Kineserne vidste allerede tilbage i sidste halvår af 2019 (september antageligt tidliger) at en ny pandemi var brudt ud i Wuhan provinsen.

Men det blev holdt skjult for resten af verden indtil den 21 december – hvor at det Kinesiske regime første gang officielt erkendte at en pandemi var brudt ud i den nordlige provins Wuhan – hvar der tilfældigvis ligger et Laboratorium der bl.a. eksperimenterer med at  ændre biologisk på Corona virus.

Viser nok engang hvor dybt kynisk det Kinesiske regime – under-støttet af FN’s WHO – helt bevidst har sørget for at den nye pandemi blev udbredt til resten af verden – samtidigt med at man ‘fuldstændig afspærrede Wuhan provinsen fra resten af Kina – fik mere end en million mennesker lov at rejse til USA – medbringende den nye ‘super smittefarlige’  – “undslupne” laboratorie-virus – som formodentlig har været tiltænkt anvendelse som krigsvåben.

Det er nu bevist at virus er ankommet til Italien alerede i september 2019 – og sandsynligt til USA i samme tidsrum eller kort efter.  Lang tid før at ‘Nogen anede at denne nye ‘potentielle dræber virus’ for svækkede mennesker – var sluppet løs i verdens største befolkninger.