Tucker Carlson: Democrats believe walls are immoral — and that God agrees with them

Tucker: Democrats on moral crusade against walls Democrats call the border wall 'racist' and 'xenophobic.'

Tryk på billede for video-link !

Hvad der aldrig bliver fortalt på de røde venstreorienterede danske TV Stationer DR 0g TV2 – er’ – at prisen for Trumps ‘borderwall’ – ‘border-security’ – udgør kun 0,1%  af det amerikanske statsbudget. Det er en symbolsk’ udgiftspost – f.eks. betales der samtidigt 7 gange så meget i u-lands bistand til fremmede lande – så kampen der sætter de af staten i stå i USA handler IKKE om penge.

Det hele handler om valget til præsident i november 2020. Demokraterne er så bange for Donald Trump – at de vil gøre alt for at skade hans agande – som har været annonceret under hele valgkampen – et af hans hovepunkter var ‘The Wall – og Southern Border’ – så helt logisk og naturligt/legalt – at han arbejder på at overholde et af de vigtigste valgløfter.

Men de yderligtgående venstreorienterede – der med de nye ‘ret vanvittige’ frontfigurer – som  f.eks. O’Rourke og Cortez – driver konstant DNC og demokraterne længere hen imod  noget der ligner socialistiske europæiske lande som f.eks Sverige (i 2015 styret af kvinder – reelt et land uden grænser).

Donald Trump gør fuldstændig ret i at holde fast her !  Han ved ‘kender allerede nu’ Demokraternes planer om at Obstruere – Svine – Sagsøge for alt imellem himmel og jord – de næste 2 år frem imod valget 2020.  Intet vil kunne gennemføres igennem Kongressen imod demokraterne flertal, så Trump har intet at tabe ved at ‘står fast’ – hvor imod at DNC og demokraterne får udstillet deres magtsyge kynisme. Hver dag’ de forhindrer præsidenten i at ‘få stoppet den illegale indvandring – ved at lukket grænsen mod Mexico.

Tucker udstiller igen’ – de forlorne demokraters ‘syge’ argumenter – f.eks at Mure er Umoralske (Walls are Immoral’). Et argument så langt ude i hampen – at det skriger til himmelen.