Trump holds ‘MAGA’ campaign rally in Greenville, North Carolina

Tryk på billed for video-link !

Trump’s enorme energi’ betyder at han allerede nu’ – har kørt ‘kanonerne i stilling’ til valget – om mere end 15 måneder i november 2020.
——————————–

Og sandheden er at han i forlængelse af 2016 kampagnen – har skabt et helt nyt moment i amerikansk valgkultur.

I mere end 100 dage – op til valget i november 2016 – rejste  Donald Trump rundt i USA’s mange stater – i sit flotte ‘TRUMP’ fly – og holdt 2 eller 3 af disse store rallies (kæmpe valgmøder) om dagen.  Aldrig Set Før i USA.

Han skabte en bevægelse – ‘A Movement’ – som aldrig set tidligere i det store land – og momentet og entusiasmen – holder stadigt ved her 4 år senere – som det tydeligt fremgår af videoen herover.
———————————–

At Trump nu – er ‘Politiker – langt mere end han var for 4 år siden’ – fremgår også tydeligt af de seneste dages events.

Ikke spor tilfældigt at han vælger at sætte fokus på de 4 yderligtgående ‘nyvalgte kvindelige demokratiske kongresmedlemmer’.

Via sine Tweets tvinger Trump Pelosi og demokraterne generelt’ – til at gå ind og ‘Støtte de 4 extremt venstreorienterede kvinder’ – hvilket kommer til at trække ‘Hele det Demokratiske parti – ud i den Venstreorienterede Sump’ – helt som forudset af Præsidenten.
————————————

Nok engang’ – det vil være et meget usikkert Bet – ikke at regne med Donald Trump som præsident – også fra 2020 til 2024.