Trump holds first ‘MAGA’ rally since Mueller report release

President Trump holds a 'Make America Great Again' rally in Green Bay, Wisconsin. Trump is expected to highlight the U.S. economic growth after the first quarter GDP exceeded expectations.

Tryk på billede for video-link !

Trump lader op til den kommende valgkamp i Green Bay Wisconsin – samme aften som alle Fake News medierne er til frokost i det Hvide Hus.

Og den her gang er Sarah Sanders med ham – frem fro at blive ‘svinet til’ som hun gjorde sidste år – ved det tilsvarende arrangement i det Hvide Hus 2018.
——————————————

Foreslår at lille fornærmede (røde venstreorienterede) Reimar fra Fake News på TV’2 – ser og oplever en ‘Rigtig Mand’ på podiet i Green Bay.  Og det gælder også øverige ‘dybt venstreorienterede kommentatorer på TV2 News, som bruger uendeligt meget tid på ‘at tilsvine’  den folkevalgte amerikanske præsident.

Typisk for de venstreorienterede Fake News medier – så bruger de tiden på at sidde og tælle – hvor de i deres forsimplede verden mener at præsidenten taler usandt,  – det er ganske enkelt for latterligt.

Smalrøvede kommentatorer (Røde – Globalistiske – Klima-Religiøse) vælger at udlægge ting de er uenige i/ fornærmede over – ofte alene mangel på humor – som Trump har masser af – som usandheder. Det minder om små børn der tæller mariehøns op i haven – spændende nok – men ikke rigtigt noget der ændrer på verdens gang ‘for de voksne’.