The New Year began as the old year ended, East Coast establishment upset over generals leaving the Trump administration

Steve says the real problem is when America's elected president is no longer supervised by the unelected ruling establishment.

Tryk på billede for vide-link !

Alt bliver ‘vendt på hovedet af MSM medierne’ og brugt i den konstante beskidte smædekampagne imod alt hvad Præsidenten gør. Der er tale om en MUR (Wall) af Liberal Venstreorienteret Propaganda – der har til formål at ‘hjernevaske befolkningen’ for at Demokraterne og DNC kan geninde magten i 2020.

Almindelig anstændighed og ‘respekt for demokratiet’ eksisterer ikke for Venstrefløjen og deres ‘sammensvorne’ medløbende MSM medier.

Det handler alene om at genvinde magten ‘FOR ENHVER PRIS’ – så alle de store Globalistiske Cooperationer og Tech Firmaer – kan komme tilbage i sporet – hvor at de kan flytte penge og arbejdspladser efter behag – for derved at betale de lavest mulige lønninger – og samtidigt ‘Undgå at betale Skat’.  Og så FN kan få Klimareligionen ‘genindført’ også i USA – så hele verden igen’ er underlagt Klimapræsternes ‘tåbelige’ dommedags senarier – så også USAs befolkning tvinges tilbage til dansen om FNs Klima Guldkalv.