The Ingraham Angle [FULL] 3/22/19 | Hannity Breaking Fox News March 22, 2019

Tryk på billede for video-link !

Så lige skrækkelige danske TV2’s  Verden ifølge Trump her mandag aften.

IGEN’ – IGEN’ –  IGEN’   lykkes det for dette dybt venstreorienterede LORTE Medie at 100% forbigå sandheden om hvad der foregår politisk i USA. Skammeligt at danske skatteborgere betaler for den løgnefabrik !
—————————————————-

For hvem der interesserer sig for sandheden – og ønsker at ‘komme lidt dybere ned i’ hvad der foregår lige nu i USA’ – så er Ingrahams show her – meget oplysende.

Ingraham påpeger SANDHEDEN –  at det var ‘Korruptionen i DOJ – FBI – DNC (det konstruerede ‘Falske’ af DNC betalte Dossier om Trump) og alle de ulovlige Leaks ‘Der var det falske grundlag for Mueller undersøgelsen (samt en lang række øvrige ulovlige tiltag – omkring aflytning af Trump medarbejdere etc.).

Ikke et ord fra Falske/Løgnagtige TV2 – om det korrupte DOJ – FBI – DNC – (Hillary og Obama) – der længe før Trump blev valgt i 2016 – brugte korrupte/dybt ulovlige metoder som ellers kun kendes fra Diktaurer – i forsøget på at stoppe Donald Trump.

Vil bede TV2’s – Intetanende – Reportere lytte til Devin Nunes og Jim Jordan (frem for løgnagtige Shiff) – hvis det er sandheden man er interesseret i’ !