Talte Fødevarestyrelsen med to tunger om smitterisiko fra mink?

Allerede tidligt i minkens egen corona-epidemi blev en særlig minkvariant konstateret blandt 90 mennesker i Nordjylland. Smitten blev konstateret i perioden 8. juni til 16. juli.

Tryk på billede for artikel

Artiklen der linkes til er fra Nordtinget.

Her afsløres det at ‘det er fuldstændig vanvittigt ‘det som regeringen foretager sig lige nu.

Det ligner ‘Rent Showcase’ – ala at Den røde Danske regering selvfølgelig skal være ‘forrest’ med 70% CO2 reduktion. Her har diverse “eksperter i virus og pandemi” – hidset Regeringen op til at ‘Destruere alle Mink i Danmark’ (bare for en sikkerheds skyld).

Totalt vanvid – som det fremgår af artiklen – så har Regering (eller de såkaldte eksperter) – ikke noget som helst belæg for at ‘tro’ at det omtalte muterede variant Cluster5 – skulle være begrænset til de nedlukkede  Nordjyske Kommuner.  Alene det at 3 smittede Mink Farme ligger i Ålborg Kommune – piller jo hele argumentationen for ‘det vanvittige projekt’ fra hinanden.

Igen ‘Det ligner ‘Rent Showcase’ – for at komme på Medierne ude i Verden  – samt få ros af dybt korrupte WHO. Begge dele er lykkedes – herunder fra Fox News USA:

Fox News om destruktion af 17 millioner Mink i Danmark

Men en i forvejen ‘Døende Mink Branche’ – gnider sig i hænderne over at kunne se frem til at ‘have narret Regeringen til at betale for at – ‘Nedlægge Erhvervet’ .

Før ‘sad Mink Avlerne fast i en ‘døende spiral’ i en branche – hvor det eneste de kunne se frem til var store underskud på produktionen (jo større farm jo større tab) .

Danmarks Statistik – Minkbranchen i Danmark

(Iflg. DS. vil der i 2020 være samlet max 10- 12 mio. mink i Danmark – så enten er avlerne ikke ret gode til at tælle – når de bliver betalt af staten for at aflive egne dyr – eller DS. er helt i skoven).
——————————————

Med den Socialdemokratiske regerings ‘dybt vanvittige beslutning’ om at ‘beordre’ alle mink destrueret – kan Mink Branchen nu i stedet se frem imod store erstatninger for de aflivede mink  – plus ‘håber de’ at staten overtager alle de værdiløse mink farme rundt i landet.

Derfor at formanden i dag og ude at sige – ‘Forsæt med at aflive ALLE mink’ selv på IKKE SMITTEDE farme. Der må endeligt ikke ‘være mulighed for at ‘Avlerne kan forsætte’ – hvilket jo ville underminere ‘kravet om ‘at Regeringen (skatteborgerne)  skal overtage  mink farmene formedelst et ukendt stort milliardbeløb.

Minkavlernes formand: “Forsæt aflivningen” – selv på IKKE smittede farme
——————————————–

Sandheden er at Covid pandemien kom – som sendt fra Himmelen til Minkbranchen – som  ikke var sene til at ‘kopiere Hollænderne’ (hvor minkene – også forbavsende hurtigt ‘fik Covid’) – hvorefter at ‘den Hollandske Regering forlangte farmene lukket (var vedtaget i forvejen i Holland) – men nu blev det så fremrykket med ‘store kontante kompensationer til “de hårdt ramte Avlere”.

Så selvom mink avlerne i årtier har været i stand til at holde en – mindst lige så smitsom sygdom nede (Plasmacytose)  – så bredte den her ‘nye sygdom’ sig på ingen tid til 125 farme i Nordjylland.  Og herefter nåede smitten på rekordtid til Holstebro Ringkøbing og resten af landet. “Underligt så hurtigt det gik”. Der var Fredag 216 smittede farme i Danmark.
———————————————–

Regeringens Melding i sidste uge ‘at ALLE mink’ nu skulle aflives – må have føltes ‘som Manna fra Himmelen’ på de store – mange dybt forgældede – Mink Farme rundt i Danmark.

Mink Avlerne må have åbnet for den dyre champagne – da de hørte beslutningen. Udadtil er det ‘åh så forfærdeligt’ – sandheden er’ –  at om de så havde haft tusind år til at planlægge deres retræte  – så kunne de ikke have gjort det smartere end ‘det som Regeringen (i vildskab) har lanceret her’ med at destruere ALLE Mink i Danmark – på et meget’ meget’ tyndt grundlag.
————————————————–

Og stadigvæk har man opfattelsen af at De Socialdemokratiske Ministre – endnu ikke har opdaget ‘hvor meget de er blevet ‘taget i r*ven her’ (Played som de siger på Engelsk).

Rutinerede Erhvervsfolk har fuldstændig styret udviklingen ‘lige præcis derhen’  – hvor  Regeringen  kommer til at betale for – at de kan kræve store erstatninger for skind (dyr) og Produktions Apparater – der reelt allerede var værdiløse – derhen at  produktion af skind giver underskud.

Men stort tillykke til Mink Avlerne – hvis det lykkes at ‘presse  den røde Regering til’  – at tvinge resten af det Danske samfund til at betale enorme beløb  – for Branchens værdiløse aktiver. Udnyttelsen af Covid Pandemien – kunne simpelthen ikke spilles bedre.