Steve Bannon’s Warning On China Trade War (w/ Kyle Bass) | Real Vision Classics

Steve Bannon and Kyle Bass discuss America’s current geopolitical landscape regarding China. Bannon and Bass take a deep dive into Chinese infiltration in U.S. institutions, China’s aggressiveness in the South China sea, and the potential for global conflict in the next few years.

Tryk på billed for video-link !

Alle politikere i EU og Europa skulle tvinges til at høre Bannon’s analyser af ‘hvad der er Virkelighedens Problemer – for almindelige mennesker – overalt på jorden.
——————————————

Kort fortalt handler det om at Globalismen idag har overtaget kontrollen med udviklingen i Verden – med Kina i spidsen – og med EU’ som det tynde øl der ‘løber efter’.

Bannon taler om ‘The party of Davos: De store banker med Goldman Sachs – Hedgefonds – og de store internationale Cooperationer – der styrer verdensøkonomien på tværs af grænser.
——————————————

Fantastisk at høre en mand som Bannon – der i realiteten ‘er en af vort århundredes vigtigste revolutionære’ – oven på at skulle udsættes for FN’s totale idioti – hvor man bruger et sygt (hysterisk – neurotisk) barn – som frontfigur – i sin kamp for at hjernevaske alle til tro på Klima Religionen.

At FN’s mission med at indoktrinere ungdommen (støttet af røde venstreorienterede undervisere på skoler og universiteter) – er lykkedes’ – fremgår tydeligt af de seneste dages fuldstændig ‘hjernedøde såkaldte demonstrationer’ af unge i London og andre storbyer.

De samme ‘forkælede unge’ fra middelklassen – som før lavede ‘Animal Liberation’ aktioner – har nu fået en ny sag ‘at underholde sig med’.

Det er bare for sygt at se på – hvordan disse unge fuldstændig ‘apatisk’ lader sig forføre af ‘en hvilken som helst idiotisk ide’ – der fritager dem for et personligt ansvar for noget som helst.