Steinmetz og kæresten er gået fra hinanden – og her har vi så manden der begår daglige karaktermord på USAs nye præsident !

Har ganske enkelt fået for meget af at lytte på den her Syge Person - står og sviner Donald Trump til på TV2 News - 'DAGLIGT' - igennem de seneste 2 år

Tryk på billede for at se artikel !

Danske skatteborgere betaler for at Steinmetz – slår sig ned i verdens Homoby over dem alle – New York.

Intet kunne/kan i realiteten interessere mig mindre – ud over at jeg via skatten betaler til TV2 News.
—————————————-

Men når IDIOTEN så – ‘aften efter aften’ – på TV2 News står og hælder det værste CRAP ud af ørerne om den nye amerikanske præsident – så bliver det på et tidspunkt ‘FOR MEGET’ – og der er jeg altså nået til nu’ !

Her til aften stod homo-geniet Steinmetz og udtalte at – det er de samme samfundsmæssige forhold  – der ‘gør at folk bliver terrorister’ som gjorde ‘at mennesker stemte på Trump’ og gjorde ham til præsident i USA.

Steinmetz er ganske ikke rigtigt klog – og lever helt åbenlyst i sin ‘helt lukkede venstreorienterede New Yorker Homo-Boble af et Univers’.

O’ Reilly taler om at New York lider under det samme – ‘Velfærds Helvede’ – som har ramt de nord-europæiske lande !

Hvordan at TV2 News – forsat kan ligge ryg til at have ‘den syge person’ ansat – er ufatteligt.  Afslører til fulde at danske røde venstreorienterede MSM – TV2 – og DR – BT – m.fl. – er endnu længere ude end ditto medier i USA.
————————————————-

Tucker forklarer her hvorfor De røde på venstrefløjen – er kørt fuldstændig af sporet i forhold til – Demokratiet’ som styreform:

Tucker: Trump is volatile but the alternative is much worse