SPECIAL REPORT: LEARN WHY THEY HATE TRUMP, PUTIN, AND YOU!

Corporate media continues to bash Trump despite multiple victories

Tryk på billede for at se video-link !

For hvem der endnu ikke har forstået hvem  Alex Jones er’ – så prøv at lytte til hans indlæg herover.

Eftertiden (historien) – vil vise’ at Alex Jones – sammen med Lord Monckton i England – og en håndfuld andre ‘jordnære – tænkende’ individer – forudså Globalisterne kyniske planer – og advarede imod dem i årtier uden at offentligheden hørte beskeden.

Understøttet af 90% af medierne – (som fordi at de idag består af en flok ‘skoledrenge’ uden egentlig livserfaring fra virkeligheden – var de første til at hoppe på den guldbelagte limpind) – så var det frem til Donald Trump 2016 – lykkedes Globalisterne at ‘reelt’ overtage ‘den økonomiske styrring’ af  planeten jorden.
———————————

Som Donald Trump er Alex Jones derfor hadefigur for Globalisterne – helt i front – som han her været det i 25 år.
——————————-

Hvem er ‘hjertet af Globalisterne’ ?

Forenklet’ – så er Globalisterne de Største Penge-tanke på denne planet – sammen med dybt korrupte FN og deres pengemaskiner (Klima Religionen) – i Centrum, af planerne om World Government. 

1: De 5 store IT/Tec firmaer som mange mener der allerede nu styrer verden: Apple – Google – Microsoft – Amazone – Facebook.

2: Big Banks store finanshuse (Hedge fonds) etc.

3. Big Cooperations:  Alle de store medicinal cooperationer – (Big Pharma – som f.eks. Novo – er nogen af verdens største pengetanke) – Coca Cola – Mac Donald – Ikea – Huawei – Sony – Samsung – alle de store bil producenter – de store rederier.

4: Plus i hundredvis af andre  ‘company world player’s’ – der som alle de kæmpeformuer, der er nævnt ovenfor, undgår at betale ‘lokale skatter’ – fordi at de flytter pengene rundt i den Globale verden – indtil de rammer et ‘skattefrit område’ som Panama – eller Monaco – eller Svejts – eller et af de andre skattefrie skalkeskjul’ rundt i world.
—————————–

Fordi alle disse ‘under et’ – Verdens Største Formuer og Pengetanke – ved smarte Globalistiske manøvrer – i mange årtier har undgået at betale ret meget i skat – så hader de Donald Trump – fordi at han populært sagt – vil genindføre nationalstaten i USA – og derefter opkræve skat  af den fortjeneste de enkelte firmaer har’ – i USA – (America First).  Slut med bare at flytte (gemme) pengene – for derved at undgå skatten.
Samtidigt vil ‘genindførelsen af nationalstater med grænser’ – gøre det vanskeligere bare ‘at flytte rundt på produktionen’ – efter hvor lønnen er billigst og ‘Profitten Størst’.

Globalismen – er den egentlige forklaring på – at en stadigt stigende del af verdens samlede værdier – er blevet samlet hos under 1% af befolkningen.

Surprise – Surprise – it all comes down to money – også her !