Report reveals how tech giants censor conservative speech

Have online media companies declared war on the conservative movement? Media Research Center founder Brent Bozell explains findings on 'The Ingraham Angle.'

Tryk på billede for video-link !

Aktive konservative på de sociale medier har ‘råbt vagt i gevær’ længe om at ‘der foregik udbredt censur på de sociale medier – i forbindelse med valget i USA 2016.

Og som alle de røde venstreorienterede Fake news MSM medier – CNN – MSNBC – ABC – NBC – så handler den ‘skjulte’ censur om at fremme venststreorienterede interesser – og bremse/ødelægge konservatives muligheder for at komme til orde.

Som det er sket på skoler og universiteter – hvor den venstreorienterede indoktrinering er blevet effektueret siden 1960’erne – så foregår foregår i praksis på 1000 forskellige måder.  Ved at undertrykke – ved at fordreje – ved at overdrive – på de sociale medier i udtalt grad ved at ødelægge søgemuligheder på konservative emner og specifikke personer.

Rapporten som Ingraham taler om herover – dokumenterer for første gang officielt – hvor greelt det står til med ytringsfriheden i Gud’s eget land.