Rappers call for firing of Laura Ingraham

Tryk på billede for artikel !

Historien her indsat for at følge op på sagen om Ingraham’s kommentarer om rapperen Nipsey Hussle:

Det er meget lidt gennemtænkt det som Ingraham gør her.  Hun forærer en gruppe af de mest aggressive performere (med samlet millioner af følgere) – et sted at kanalisere deres vrede hen.
——————————–

Fakta om mordet af Nipsey Hussle er at det ‘var en anden sort mand – der skød ham 3 gange (bl.a. i hovedet) og Hussle afgår ved døden 35 minutter senere.  De sorte rappere har ikke nogen steder at formidle deres vrede hen. Mordet på Nipsey bekræfter jo bare det som Clarence Owens netop var ude i sidste uge af sige – at 85- 90% af mord på sorte mænd begås af andre sorte mænd.

Men her kommer så Ingraham – og gør tydeligt nar af den netop begravede sorte rapper – hvorved hun åbner en ‘kæmpe flanke’ for at blive angrebet af en gruppe, som hun alligevel aldrig vil trænge igennem til – med sine konservative budskaber og holdninger.

En formel undskyldning fra Ingraham og Fox News kan måske hælde lidt vand på bålet – men tvivler på at det vil slukke ilden.

Det er ganske enkelt for ‘DUMT’ det Ingraham er ude i her.  Hun er en meget vigtig konservativ Stemme – med en fantastisk skarp analytisk sans i forhold til det forlorne politiske spil/spin fra Demokraterne.  Hvorfor gå ud og svække sin egen position ved at ‘forære’ Entertainment Industrien (Hollywood) – som i forvejen hader Fox News – helt åbenlyse åbninger som det er sket her ?