President Trump discusses vote counting at the White House

Tryk på billed for video-link !

Ser ud til at det endelig lykkes for de sammensvorne modstandere af præsident Trump – at få ham stoppet – ved hjælp af udbredt valgsvindel i de 5- 6 Demokratisk kontrollerede svingstater.

For hvem der har fulgt valget 2020 så er det chokerende at  samtlige venstreorienterede MSM medier ‘har dækket over Joe Biden’s lange række af korruptions skandalesager – det samme har de store sociale medier Facebook og Twitter – samtidigt med at de har benyttet enhver lejlighed helt tilbage fra 2015 – til at svine Trump til  – hele vejen +90% negativ dækning af præsidenten.

Og det ser ud til at det endelig lykkes at ‘vinde over ham’ – ved hjælp af regulær svindel og korruption – det vil gøre en Putin og en Ergodan misundelig.

Ingen tvivl om at Demokraterne ‘på forhånd’ havde gemt stemmesedler væk i de 6 svingstater (som Trump endte med at vinde igen – Stort – indtil midnat på valgdagen – hvor al optælling så pludselig blev stoppet i de Demokratisk kontrollerede stater. Og over de næste dage ‘bliver de gemte lagre af stemmesedler’ så lige så stille gravet frem – indtil der er nok til at “Biden vinder”.

Chokerende at sådan noget i 2020 kan foregå i Guds eget land – men det er ikke desto mindre Præcist hvad der er foregået.