President Trump announces US strikes on Syria

Apr. 13, 2018 - 7:41 - President Trump addresses the nation regarding the United States military response to the use of chemical weapons in Syria.

Tryk på billede for video-link !

Så skete angrebet på Syrien alligevel – og så er det det vi efterfølgende må forholde os til.

Og selvfølgelig er der altid 2 sider af en sag – så selvom Watson’s argumenter virker meget overbevisende – så handler international storpolitik – selvfølgelig meget om signaler’ – og her sender USA og Trump et umiskendeligt signal – som helt klart handler lige så meget om de kommende møde med Nord Korea – ‘at det blive taget alvorligt’ at USA har muligheden for at ‘stoppe Nord Korea’s Atomprogram Militært – hvis der ikke er andre muligheder.

Og de allierede siger jo ‘Modsat Watsons kilder – man via Avac Overvågningsfly har sikkerhed for at ‘giftgas angrebene er udført fra fly’ – og kun Asad råder over fly i Syrien – så er det sandt så er det jo en anden sag.

Men det virker stadigt for idiotisk’ – at Assad skulle udsætte sig selv for det her ud fra almindelig sund logik – hvad skulle han opnå ved det – han havde jo allerede kontrol i det område hvor angrebet skete.

Men selv normalt ‘forsigtige Danske politikere’ har jo talt for ‘et angreb’ – så at Donald Trump vil opnå respekt for det udførte angreb i Vesten og store dele af Mellemøsten – er der ingen tvivl om. Og heldigvis ser det jo ud til at det her været et meget kontrolleret og velovervejet – relativt set begrænset angreb – som det der er kommet frem indtil nu – alt overvejende har kostet materiel skade.

En diplomatisk studehandel med Russerne – kunne man gætte på’ – så mon ikke Verdensfreden er sikret indtil videre.