Pope join the ‘Fake News’ media – again !

Pope, in year-end message, says 2017 was marred by war and lies

Tryk på link for at se video-link !

Kvalmende at høre denne ‘dybt venstreorientede gamle ‘priviligerede’ mand står og vrøvle om hvordan resten af verden skal leve.

Den Katolske kirke er det ultimative eksempel på hvad Globalismen står for:  Enorme rigdomme og magt – som kontrolleres ‘kynisk’ af en flok gamle udbrændte mænd – som oven i købet har vist sig at ‘dække over tusinder’ af deres pædofile perverterede medlemmer – ‘under den fromme overflade.
—————————————

I forhold til at ‘ændre på verdens tilstand’ – at skaffe forbedringer for verdens fattige ved ‘først og fremmest at få styr på den vanvittige befolknings tilvækst – der er Paven og den Katolske Kirke – kun en sten på vejen – en unødvendig udgift – og spild af tid.

Så når denne gamle indbildte nar – står og udbreder sig om ‘et spildt år’ og vrøvle om løgne’ – så er det tåbelig ligegyldig ‘vand ud af ørerne’, som ingen betydning har for ‘noget – eller nogen’ i denne verden.
—————————————

Det er tydeligt for enhver, der har fulgt den politiske udvikling i USA – i forløbet med Donald Trump under valgkampen – og nu som præsident i snart et år – at meget at det Paven står og vrøvle om- – så  handler det om – at han er fornærmet over Trumps politik – som først og fremmest handler om folket.

Skal man med en forenklet fremstilling pege på hvad der adskiller Donald Trump fra alle tidligere leder figurer på denne planet, – så er det at han helt fra starten har taget kampen ‘Head On’ (frontalt) – med hele den elitære overklasse og Globalisterne.  Og her er den ‘perverterede’ forgyldte Katolske kirke ikke gået ram forbi – også her har DT hele tiden sagt præcist ‘hvad han mener og tænker’ – når Paven i flere tilfælde har angrebet ham.

Donald Trump er håbet for en bedre verden ‘ en virkelig Doo’er  (mand der handler’ frem for kun at tale).  Paven og den Katolske kirke er præcist det modsatte – bagstræberisk og lukket.  Tænker og arbejder præcis som bundkorrupte FN – alene på at sørge for egen overlevelse i luksus.
——————————————————

Graver man lidt dybere i hvem Paven faktisk er – så forklarer det modstanden mod Donald Trump som USA’s nye præsident.

Det er starten’ på videoen – der omtaler Jesuiternes historie som kyniske mordere på selv konger og præsidenter- når det tjener deres sag, – samt en af de hovedeansvarlige grupper bag Globalisternes planer om World Government – jeg hæfter mig ved.

De dybere kristne filosofiske forskelle – skal jeg (som overbevist ateist) ikke gøre mig klog på.

Tryk på billede for at se video-link !