Poll: Only 6% Of Americans Believe Russia Hoax

Alex Jones - lægger ikke fingrene imellem når han beskriver Fake News media - og Demokraterne der forfølger 'Rusia Planen' - og er bedøvende ligeglade med 'konsekvenserne' for den amerikanske befolkning.

Tryk på billede for at se video-link !

Det er muligt at Alex Jones (som de liberale røde MSM medier hader) et par gange har rodet sig ud i usikre konspirations-teorier (som han senere har trukket tilbage) – men det ændrer altså ikke ved at han – er en af Donald Trumps mest loyale støtter – og ‘gang på gang’¨er manden ‘der piller det demokratisker ‘Rusia Komplot’ – fuldstændig fra hinanden.

USA – har ‘Brug for en Alex Jones’ og flere af hans slags på de sociale medier – for at ‘kommer tilbage til Virkeligheden – i kampen mod ‘Deep State Washington Svamp’ – og de Røde (liberal) MSM  medier.
——————————-

Sandheden er at Alex Jones – har konstant – stigende ‘millioner af  lyttere/seere til programmerne på Info Wars – samtidigt med at CNN – ABC – MSNBC – har konstant faldende tilslutning.

De store har set skriften på vægen – ‘De er Døende’ – de ‘gratis’ sociale medier – kommer til at ‘Spise Dem’. Så det vi oplever lige nu – hvor tidligere seriøse CNN – fægter rundt i manegen – som en såret tyr i arenaen – det afslører i hvor høj grad – de er ude i en reel ‘Dødskamp’ – og at de selv er ved at erkende det.