PM Boris Johnson: Speech to Conservative Party Conference 2019

Tryk på billed for video-link !

Når man ser talen her forstår man hvorfor Boris Johnson – blev ny leder (og dermed PM) for de Konservative i England.

Manden er knivskarp – og har den der fantastiske sans for humor’ – som de kun kan i England.

Super flot tale – når man tænker på at hans modstandere – ‘bekæmper ham’ ligeså utrolig beskidt – som det foregår imod Trump i USA.
————————————

Globalisterne (de store ‘grænseløse cooperationer – som f.eks. de store tech giganter) sammen med korrupte FN’s forrykte Klima Religion – hader Donald Trump i USA – og nu også Boris Johnson i England (Great Britain).

Og man må her forstå at skabelsen af EU – styret og kontrolleret af ‘ikke demokratisk valgte’ kommisærer – er den hidtil største succes/sejr for Globalismen – nogen steder i verden.

Derfor er Brexit – først og sidst et opgør med Globalismen – der vil have åbne grænser (så overskud kan flyttes i skattely) – samt at de store coops. kan flytte produktionen rundt efter billigst mulig arbejdskraft – som det i praksis er foregået ‘uhindret’ de seneste 40- 50 år.
————————————

Trump og Boris vil gøre op med Åbne Grænser – og storkapitalens frie bevægelighed af penge (skattesnyd – og udnyttelse af billig arbejdskraft i fattige 3. verdenslande).

Derfor handler Boris Johnson (Nigel Farage) i Europa – og Donald Trump i USA – om meget mere end ‘blot hvad der sker lige nu og her i 2019- 20.

Det handler om et Universielt System-Skifte – ‘Tibage til stolte Nationalstater ‘Med grænser’ – der er beskyttet og overvåget.

Demokratiske nationalstater der med samhandel efter ligeværdige regler (konkurence på det man i USA kalder Level Plainfield) – konkurence på lige og ærlige vilkår.
————————————–

Og præcis derfor hader hele det Globalistiske ‘overklasse’ netværk i den vestlige verden – de 2 statsoverhoveder – og bekæmper dem på alle mulige beskidte måder – overalt hvor det er muligt.

Senest har vi set hvordan at den vanvittige kyniske Klima Religion (styret og opfundet af dybt korrupte FN) – har udnyttet en lille syg svensk pige på det groveste – for at fremme indtjeningen af CO2 Pengemaskinen.

Den lille syge pige lider en række psykiske sygdomme (depression – permanent angst) – og alligevel bliver hun misbrugt af Klima Præsterne til at fremme deres løgne historier. Disse kyniske mennesker (instanser) skulle sagsøges ned i jorden for deres bedrageriske udnyttelse af mennesker og medier – for at fremme deres syge agenda.