Klima-Løgn og Katolsk Pædofili – mødtes idag.

Tryk på billede for video-link !

Hvor sygt kan det blive – i nutidens forskruede verden.  To medie ludere inden for hver deres område mødes (pudser hinandens glorier) – og Europas  globalistiske røde MSM medier går amok i dækning af begivenheden.
—————————————————————————————

Den ene en lille tumpet pige fra Sverige der laver – en aldeles idiotisk video – som ‘de mest modtagelige af nutidens vedvarende Klima hjernevask på skoler og universiteter – åbenbart ser som en ren ‘frelser oplevelse’.  Det er bare for sygt – sygt – sygt !

Havde den lille selvglade dame – meddelt at hun ville tage til et af verdens fattige områder og hjælpe’ – men tumpen stiller sig op og ‘gør sig klog’ på noget hun dybest set intet aner om – og ‘en dybt indoktrineret ungdom går i hysterisk trancetilstand’.  Siger virkelig noget om – hvad røde venstreorienterede lærere og professorer – fylder ungdommen med.
——————————————————————————————-

Den anden Paven’ – bruger lige nu enhver lejlighed til at komme på medierne for at aflede fra sagen om de tusinder af pædofile præster – som den stenrige kirke – i op mod 100 år har dækket over’ – med endeløse rækker af børn som ofre – rundt i hele den vestlige verden.

Paven var ikke så kæphøj under de længe afventede høringer – bag de tykke mure i Vatikanet.

Intet gjorde “den ellers så frelsende – og bedende nar’ ved sagen.  Alle dokumenter om de mange sager er på forunderlig vis forsvundet – reelt er 99% af alle de de katolske pædofile forbryderpræster – gået fri for straf – fordi at Kirken har vendt ryggen til’ og slettet og udraderet alle beviser
————————-

Hvis mødet imellem disse – to af nutidens “Selv iscenesatte frelser individer” – er et udtryk for hvor verden er på vej hen – så ser det godt nok skidt ud – for fremtiden på planeten jorden.

Verdens samlede befolkning vokser med mere end 250.000 mennesker i døgnet – eller over 80.000.000 – (80 millioner) om året – det er til gengæld et reelt problem.

Her ser man ikke’ de røde MSM medier gå forrest i af fortælle – sandheden,  men når to ‘forkvaklede individer’ mødes om noget – ‘som i begge tilfælde’ – alene bygger på løgn og indoktrinering af befolkningerne, så er TV kameraerne ved at falde over hinanden.

Kun at håbe at der på et tidspunkt dukker seriøse medier op – der kan trænge igennem – og oplyse om Virkeligheden Problemer.  Kun ved at tage fat på’ og få stoppet  ‘den eksplosive befolkningseksplosion’ – er der udsigt til en mere fredelig planet på længere sigt:

World Population Counter – from worldometers