Patrick Moore – The Sensible Environmentalist

Tryk på billede for video-link !

Who is Patrick Moore:

Greenpeace co-founder Patrick Moore discusses how we need to look at science and environmentalism together and not just view the sensationalism activism groups show the media. After leaving Greenpeace Moore has gone on to become what he calls a sensible environmentalist and explains how Greenpeace and other likeminded organizations have moved away from using science as a basis for their projects.
————————————————-

Moore’s input her er nok det stærkeste – mest færdige svar på/bevis for – at FN’s og IPPC Co2 pengemaskine  – er baseret på svindel og humbug – hele vejen igennem.

Det som FN – med skrækkelige norske Gro Brundtland i spidsen skabte i 1992 – var svindel på et plan som aldrig set tidligere i den her verden.  Rendyrket Religion – hvor at man ‘sælger det som’ – at ‘Vi er ude for at redde Menneskeheden’ fra Undergang’ – hvor at det i virkeligheden alene handler om at hundredtusinder af ‘medsammensvorne’ kan leve i fede beskyttede jobs rundt i den vestlige verden:

Det vildt sørgelige er at – FN’s totalt egoistiske adfærd – med at bruge krudtet på at skabe en Co2 pengemaskine – alene for at sikre sine + 85.000 ansatte et liv i luksus – har reelt sat udviklingen i verden i stå.

Hvor langt kunne man ikke være nået med at udvikle’ og hjælpe’ de fattigste lande/områder i verden – med at få styr på infrastruktur og energiproduktion – og samtidigt dermed få styr på den vanvittige befolkningseksplosion, hvis de samme kræfter og enorme pengesummer var blevet brugt her. 

Når vi konstant hører om katastrofer og pres på grænserne i de rige dele af verden – så skyldes det først og fremmest en befolkningstilvækst – helt ude af kontrol. Der bor idag mennesker overalt – også i områder hvor at ingen kunne drømme om at bosætte sig i 1950 – fordi det var for farligt.

250.000 flere mennesker i døgnet. Illegal indvandring af – ‘4 døgns befolkningstilvækst’ – skabte kaos i Europa i 2015. Se herunder hvordan Jordens samlede befolkning er mere end tredoblet siden 1950:
—————————————————