Ny-religiøst idioti – 40.000 ‘luksus parasitter’ – IGEN’ – på 14 dages betalt juleferie på COP23 i Tyskland

Så kører det nyreligiøse Luksus Juleshow igen. 40.000 overklasse mennesker - der LEVER FEDT på den nye religion - mødes til den skattebetalte årlige Luksus Juleferie - skiftende rundt på verdens bedste turist-destinationer !

Tryk på billede for at se link !

Så mødes alle ‘de indviede’ i korrupte FN’s genistreg – ‘C02 Klima Religionen’ – igen til den årlige ‘COP Luksus Juleferie’ – som koster milliarder betalt af de enkelte landes skatteborgere. 
———————————–

Samtidigt med at verden er i Opløsning over den helt vanvittige Befolkningstilvækst – som betyder en mangedobling af krige og naturkatastrofer – så sidder disse ‘Selvoptagne – Selvretfærdige – Alt for Højt Betalte – Farisærer og diskuterer et ‘Non Problem’ som Co2.

Jo mere Co2 – jo bedre har verdens skove og vegetation det (korn og fødevarer) – så der er tale om ‘rendyrket RELIGION’ – hvor at Sandheden/Virkeligheden er det 100% modsatte af  IPPC’s løgn:  Jo mere CO2 – jo bedre har vegetation og ilt-afhængelige levende væsener som ‘mennesker’ det .
————————————

Eneste troværdige lyspunkt og  håb – er Donald Trump – der nægter at lade sig- manipulere af alle Klima Præsterne. 

Og samtidigt derfor – at alle de Røde Medier og Establishment hader Trump.  De har alle relationer til ‘Den nye Guldrandede Co2 religion’  – i form af fede lukrative jobs til børn eller  omgangskreds (The Co2 Swamp).

Det fungerer fuldstændig som Den Katolske Kirke i middelalderen. Truer du Den nye Klima Kirke – så ‘rotter alle de indviede’ (herunder universiteter og de røde stats-medier) sig sammen – og ‘kaster forbandelser ned over de formastelige’ der ikke underkaster sig ‘den nye tro’.

Derfor at Donald Trump, USA’s nye præsident er ‘hadeobjekt’ nummer 1. på COP23.