North Korea’s missiles can reach these US military bases

Graphical explainer: How North Korea’s operational missile systems are an immediate threat to thousands of U.S. military troops based in the Pacific

Tryk på billede for at se video-link !

Video fra Fox News beskriver hvad det hele handler om – når det kommer til frygten for det vanvittige diktatur regime i Nord Korea.
—————————————–

Men de Rød Grønne Globalister på de store MSM medier i USA og i Europa – har som vanligt INTET – opfattet af hvad der faktisk er på spil her’ – hvad risikoen er for hele den civiliserede verden !

Som tåbelige Steinmetz på TV2 News – er det eneste de ‘selvoptagede’ – alt for højtlønnede “jornalister” forholder sig til – er som vanligt ‘2 sætninger udtalt af den amerikanske præsident’ – om hvordan USA’s modsvar vil være ‘hvis Nord Korea – angriber Soul eller amerikanske baser i området.

De røde venstreorienterede MSM medier – har ganske enkelt ikke ‘hjerne til andet’ end at forsætte deres ‘barnlige forsøg på at’ genere den folkevalgte præsident.  De ved intet om verden – de ved intet om ‘real politik’ – de ved intet om ‘forsvars politik’ – de ved intet om ‘handels politik’ – eller ret meget andet for den sags skyld.

De store røde ‘fake news’ MSM medier som i USA – CNN . MSNBC – ABS – New York Times m.fl.  – i Danmark statsfinancerede røde DR – og TV2 –  har udviklet sig til ‘RENE PROPAGANDA MASKINER’ – for den RØD – Grønne Globalisme – og intet andet.
——————————————

Herunder en beskrivelse af hvad der reelt er på spil – og et bud fra Gingrich på hvilke muligheder USA har for at udbygge sit forsvar mod atomangreb – uden at gå efter Nord Korea – direkte – idet alle erkender at det vil koste tab af menneskeliv i millionklassen – i hele det sydøstlige Asien:

Gingrich: North Korea is a 'genuine threat' to the world
Tryk på billede for at se video-link !