Mueller makes move to grand jury in Russia probe

The 'Special Report' All-Star Panel reacts

Tryk på billede for at se video-link !

The Washington Swamp’ – DEEP STATE – forsøger nu for alvor ‘at Kvæle Trump administrationen’ – i ‘Endeløst Juristeri (hearings).

Og man hører i kullissen at ‘der i Senatet er Republikanere (svinske underminerende desertører) der sammen med Demokraterne forsøger at ‘bremse Præsidentens mulighed for at ‘fyre Mueller  – hvilket Igen er Deep State (The Swamp) – der kæmper for at bevare alle Washington privilegerne – som blev udviklet under The Clinton’s og Obama.

På godt dansk ville man sige at Mueller  her Præcist demonstrerer – ‘hvor pilrådden og dybt udemokratisk’ – Deep State i Washington – støttet af alle de røde MSM medier – faktisk er !

Donald Trump – er ‘100% i krig med ‘The Swamp’ – Deep State i (hele det gamle establishment der sad på magten) – og det er helt sikkert  det største og vigtigste slag han kommer til at udkæmpe som politiker.
—————————-

Som Krauthammer påpeger så er ‘udviklingen’ – med Deep State’s svinske forsøg på at stoppe den folkevalgte præsident – den største trussel nogensinde mod ‘demokratiet’ i guds eget land.   Men bare se til hvordan de ‘Rød-Grønne Globalister’ i Europa (ikke mindst i Danmark) støtter forsøget på ‘Mytteri’ på USAs præsident – det er skræmmende.

Det er skræmmende at se en ægte Amerikansk Patriot – der 100% ønsker at ‘gøre godt’ for sit lands befolkning – ‘Make America Great Again’ – igen’ og igen’ blive svinet af egoistiske bureaukrater – der udelukkende tænker på sig selv.
——————————

Helt overordnet så tror jeg dog at udviklingen – Donald Trumps budskab – er nået så langt ud i den Amerikanske Befolkning – at ‘svinske Deep State’ med Mueller i spidsen – kommer til at trække sig ‘med deres konstruerede Crap Anklager’.

Når det kommer til stykket så vil disse ‘beregnende jakkesæt’ ikke turde risikere ‘befolkningens dom’ over deres vedvarende svineri.

Når det går op for Donald Trumps supportere – at det fra Deep State Washington – og de ‘Rød-Grønne Globalister – ‘alene’ drejer sig om ‘stoppe Trump’ for enhver pris, – så vil der rejse sig et folkeligt oprør – som aldrig set tidligere i USA – og ‘de alt for højtlønnede advokat-rotter i jakkesæt’ – der arbejder for Mueller – vil skynde sig ud af byen.