Minkbranchen – en produktion med kæmpe underskud ‘længe før 2020’

Tryk på billed for artikel !

Læs her en artikel der – i modsætning til den Socialdemokratiske regering – fra starten har forstået – baggrunden for hvorfor Minkbranchen i Danmark – ‘fik Corona på +300 farme i løbet af få uger’.

https://kpnet.dk/2020/11/20/minkbranchen-en-produktion-med-kaempe-underskud/
—————————————-

Som jeg har sagt det tidligere – havde priserne for minkskind været 500 kr. så havde Regeringen med garanti ‘ikke hørt et ord fra Minkbranchen om Corona’.

Selv om enkelte farme måske ville være blevet smittet (som bliver alle andre dyr – hunde, katte, grise, kyllinger m.v) – så er Covid på en Minkfarm noget – der opleves som en mild forkølelse/influenza – overstået på under 2 uger alt tilbage til normal. At normale sunde dyr på få dage overstod smitte med Covid vidste man allerede i marts måned fra smittede dyr i de Zoologiske haver i New York. Ingen talte der’ om at aflive dyrene.

Som jeg siger – Regering og myndigheder ville aldrig have hørt om problemer på Minkfarme – havde prisen for skind været 500 kr.

Ovennævnte er FAKTA – som Regeringens forhandlere bør forstå – inden de overhovedet accepterer at diskutere/acceptere at høre på argumenter fra Minkbranchen  – i   Danmarkshistoriens største planlagte røveri – fra Ordentlige Skatteborgere.

Og at det er Minkbranchen selv – der presser på ‘ for at ‘fortsætte med at  ‘Regeringen skal sørge for/underforstået BETALE FOR for at aflive dyrene på de smittede farme bevises af de 2 links herunder.

Regeringen forsøgte faktisk at ‘stoppe vanviddet’:

https://www.maskinbladet.dk/artikel/68587-smittede-mink-skal-fremover-ikke-aflives

Men blev presset af Minkavlerne (hjulpet af hysteriske Virologer) til at forsætte destruktionen af dyrene:

https://finans.dk/erhverv/ECE12427535/noedraab-fra-coronaramte-minkavlere-afliv-vores-dyr/?ctxref=ext
————————————-

Bagrunden for min ‘totalt ubetingede foragt’ – for det der er foregået’ – er den måde hvorpå, at de besluttende kræfter i toppen af organisationen (formanden – som reelt er marionet for en Kinesisk rigmand ) fuldstændig kynisk og dybt egoistisk alene går efter ‘Flest muligt Penge på en Check’  (betalt af danske skatteborgere) – uden at vise nogen form for respekt for det produkt – som Danmark med rette har været verdensberømte for i årtier.

Minkskind fra Danmark var de flotteste og mest eftertragtede – for fabrikkerne i Kina – Tailand og Rusland – hvor tusinder af mennesker var beskæftiget med at forarbejde skindene til superflot pelsværk – som blev solgt til høje priser i fashionable butikker til et købestærkt publikum verden over.

Havde Branchen kommet og klaget sin nød til Regeringen – og bedt om også direkte økonomisk hjælp til at ‘komme over krisen’ – så ville jeg til enhver tid sige ‘at selvfølgelig bør/burde en ansvarlig Regering støtte et erhverv – der producerer (producerede) den bedste kvalitet i verden på sit område.

Og selvfølgelig burde de  flotte skind også i 2020 gøres færdige ‘som altid’ –  og sendes på auktion’ i Glostrup og sælges til de opkøbere (måske med underskud i 2020) men de ville holde gang i (hjælpe) det store bagland – som er og har været baggrunden hele vejen for at Minkbranchen i mange tidligere år har tjent gode penge.

Men frem for at tænke ansvarligt og langsigtet – så sidder Branchens  topfolk og koger en ‘dybt kynisk’ plan sammen om’ at forsøge at narre en ung Socialdemokratisk regering – til at betale milliarder – for de ‘NU’ fuldstændig værdiløse aktiver – Reelt Ødelagt af ‘Branchen Selv’ via deres totale penge-besættelse.

Skammeligt at ødelægge  sit eget produkt og sit eget erhverv – for simpel vindings skyld – uden nogen form for hensyn til hele den industri – både i Danmark – med i høj grad også for de tusinder af mennesker i Østen – der har mistet deres arbejde – efter de Danske flotte mink ligger og rådner – eller er brændt.

Historien om Minkproduktionen i Danmark er i realiteten (eller var) et fantastisk eksempel på udnyttelse af en række alternative ‘overskudsprodukter’ – frasortering fra fiskeindustrien – det samme fra slagterierne – på store topmoderne foderfabrikker som forvandlede de ‘ellers svært anvendelige’ produkter – til flotte pelse fra verdens i særklasse bedst minkskind produceret i Danmark. Milliarder til valutakassen  årligt – samt arbejde til en lang række følgeindustrier – produktion af haller – bure – diverse højt specialiserede maskiner etc.

Det som helt  logisk ‘burde være sket ‘omkring smittede minkfarme – var ‘helt enkelt at isolere farmene’ frem til pelsning (november) ‘ – og så pelse de farme ned – hvor der stadigt måtte være smitte. Minkfarme ligger som udgangspunkt isolerede i forhold til det øvrige samfund – grundet afstandskrav på grund af lugtgener – så det ville have været det nemmeste sted overhovedet at ‘stoppe smitten fra at brede sig’. Og sandsynligheden tale for at det store flertal af ‘tidligere’ smittede farme ville have været fri for smitte ‘længe før pelsning’ – Hvorefter det bare havde være at ‘pelse fuldstændig som normalt’ og derefter køre videre med farmen som normalt.

——————————————-

Helt ærligt’ – så er Minkbranchens ‘forsøg på tyveri’ fra resten af landets borgere – noget af det mest kyniske og beskidt udspekulerede – jeg kan mindes at have oplevet i vort lille kongerige. Når Danmarks befolkning forstår – hvilket utrolig groft forsøg på milliard-bedrageri/røveri Regeringen har været udsat for  –  forsøg på udnyttelse af et tidspunkt hvor at fokus er på den verdensomspændende pandemi — så vi der være 100% opbakning til at Regeringen står fast på ‘at erstatte de destruerede dyr – og de allerede lovede støtteordninger til aflivning (overflødig rensning af farme – dyrene er jo væk). Der vil aldrig nogensinde kunne findes opbakning til at erstatte den fallerede branches kyniske forsøg på ‘at lokke Regeringen’ ud i at erstatte deres værdiløse farme/aktiver.

Det vil for Socialdemokratiet være en total falliterklæring at ‘være blevet udmanøvreret’ af Minkbranchens til at betale milliarder i Ekspropriation til et privat erhverv, der reelt allerede var døende/falleret (alle aktiver værdiløse).
—————————————-