Mink Branchen – snørrer den Socialdemokratiske regering i Danmarks Historiens største Bedrag

Billedet viser hvordan det i de seneste dage har set ud på vejene flere steder i Danmark . Vildt overfyldte containere (som avlerne selv skal betale for) sendes hensynsløst ud på vejene – hvor de stakkels chauffører ikke kan undgå at de døde dyr ‘kurer af’.

Man slår 17 millioner mink ihjel for at beskytte befolkningen for at blive udsat for smitte fra dyrene – og så ser man det her svineri efterfølgende. Siger alt om den kynisme som ‘gemmer sig under overfladen’ i den her for Danmark’ – dybt bedrageriske sag.

Sandheden er at Mink Branchen har givet underskud i årevis – jo større Farm – jo større underskud. Der hænger i forvejen millioner af usolgte skind i Glostrup, så det så de økonomiske udsigter så ikke godt ud for avlerne i foråret og sommeren 2020.

Danmarks Statistik – Minkbranchen i Danmark

Iflg. DS så bør der i DK være samlet 10- 12 millioner mink – så enten er avlerne ikke ret gode til at tælle – eller DS er helt i skoven. 

Nu kommer så Corona pandemien i foråret 2020. Hollandske Mink Avlerne er de første til at se mulighederne. Her har Branchen allerede en deadline for lukning af erhvervet – men efter at ‘en medarbejder’ blev formodet smittet fra Mink – tog udviklingen hurtigt fart.

https://landbrugsavisen.dk/corona-i-holland-mulig-smitte-fra-mink-til-menneske

Allerede i august:

https://landbrugsavisen.dk/efter-coronaudbrud-holland-stopper-minkavl-senest-i-marts

Ingen tvivl om at ‘talen om ‘erstatninger’ blev bemærket i Danmark –  af ‘et dødstruet erhverv’ – som på det her tidspunkt kigger ind i en ‘dødsspiral’ af ‘fortsatte udgifter til foder og pelsning – blot for at sende yderliger 10 millioner skind til Glostrup – som ingen turde gætte på hvornår blev solgt – det kunne tage år hvis nogensinde – og forventeligt med store tab for avlerne  (mink skind afregnes først endeligt når de bliver solgt).

Vi kan altså slå fast at Mink Branchen i Danmark på dette tidspunkt i august – har ryggen mod muren – Banken har allerede lukket for hanen for mange farme – som får lov at forsætte frem til pelsning – for at nedbringe gælden mest muligt før endelig lukning.
————————————

Men nu sker der så pludselig noget – som på få måneder skal vise sig at ‘ændre alting’ for den ‘døende Mink Branche’. Corona smitte først på Mink Farme i Hjørring og Frederikshavns området (Holland modellen)

https://finans.dk/erhverv/ECE12452187/33-nordjyske-minkfarme-er-ramt-af-corona-siden-juni/?ctxref=ext

En uge senere:

https://landbrugsavisen.dk/48-minkfarme-er-smittet-med-corona-siden-juni

——————————————–
Det bemærkelsesværdige her er at Mink Branchen i  årtier har formået at holde en ‘mindst lige så smitsom sygdom nede ‘Plasmacytose’  – men den her ‘nye sygdom’ den breder sig ‘som et steppebrand – fuldstændig ude af kontrol – og specielt til ‘de store farme’ over hele landet – “Underligt så hurtigt det gik”.
———————————————

På det her tidspunkt forsøger  Regeringen faktisk ‘ at stoppe hysteriet’. Kan ikke sige om de ansvarlige  politikere faktisk er klar over sammenhængen (at mennesker der er presset voldsomt på deres økonomiske fremtid – vil gøre hvad som helst for – at ‘ændre’ på den tilstand) – og at det er præcis her Mink Branchen befinder sig – midt i 2020.

https://www.maskinbladet.dk/artikel/68587-smittede-mink-skal-fremover-ikke-aflives

Vi er allerede nu nået til et tidspunkt hvor at ‘den forholdsvis nye’ Socialdemokratiske  regering ‘kritiseres ned i jorden’ – uanset hvad den gør omkring Corona – og således også her. De mange ‘Ny smittede’ Farme – og Landbrugs pressen – den politiske opposition kritiserede regeringen for ‘ikke at tage situationen omkring Mink Farmene alvorligt nok’.
————————————————

Til dato er der ikke død en eneste person i relation til Corona på Mink Farme – så Branchen havde ikke rigtigt mere at skyde med på det her tidspunkt (i forsøget på at forsat presse Regeringen til at betale for destruktion/aflivning  (med efterfølgende kontant erstatning til de ramte Farme).

https://finans.dk/erhverv/ECE12427535/noedraab-fra-coronaramte-minkavlere-afliv-vores-dyr/

Men hvad – der må have føltes som ‘Manna fra Himmelen’ – for en Branche der allerede var døende ‘økonomisk’ – kom med hjælpen fra ‘de dybt hysteriske virologer’ – som rådgiver regeringen omkring Corona krisen.

https://www.ssi.dk/aktuelt/nyheder/2020/mutationer-i-minkvirus 

Citat fra SSI:

SSI vurderede at en fortsat minkavl ville medføre en betydelig risiko for gentagelse af stor smittespredning blandt mink og mennesker, som det er set i Vestdanmark i 2020.

SSI vurderede at det ville indebære en stor risiko for folkesundheden. Både ved, at de mange inficerede minkfarme kan føre til større sygdomsbyrde blandt mennesker, og ved, at et stort virusreservoir i mink øger risikoen for, at der igen opstår nye virusmutationer, som vacciner eventuelt ikke giver optimal beskyttelse imod.

Samlet set kan den immunitet, der opnås ved vaccination eller overstået infektion, også risikere at blive svækket eller udeblive.

Den samlede konklusion, der også var opbakning til fra Sundhedsstyrelsen, var derfor, at en fortsat minkavl under en igangværende COVID-19 epidemi indebærer en betydelig risiko for folkesundheden. Herunder for mulighederne for optimalt at forebygge COVID-19 med vacciner.
———————————————-

Havde jeg været Mink Avler (en af de store – med både Stor Gæld – og Corona) – så ville jeg have fundet Champagne fra Nytåret og de største Raketter jeg havde frem og have holdt – ÅRHUNDREDETS FEST.

Med beskeden om at ‘ALLE MINK I DANMRK SKAL AFLIVES – Var den Socialdemokratiske regering – ‘røget direkte’ i den fælde som Erfarne erhvervsforhandlere havde udtænkt – i endnu højere grad – end selv de mest optimistiske havde turde håbe på.

Fra at være en del af en falleret Branche – så havde jeg nu pludselig udsigt til Millioner i kontant erstatning – for mine ret beset  ‘vurderet i dag’ – fuldstændig værdiløse aktiver – i en underskudsgivende branche så langt øjet rækker.
————————————————

Tilsyneladende havde den ‘Unge’ røde Regering undervejs  ‘intet Clue’ om at den blev/er  blevet manipuleret’  – ind i noget der ligner Danmarks historiens største bedrag. Regeringen forstod aldrig at ‘Mink Branchen’ dybt kynisk – brugte Corona’ – til at få resten af samfundet – til at betale for deres værdiløse aktiver.

Det kommer til at koste – ‘ordentlige anstændige skatteborgere i Danmark’ – hvad der svarer til 2- 3 Stor Sygehuse – eller det dobbelte af prisen for den 3. Limfjordsforbindelse – for absolut ingenting.

I et løst regne stykke kommer til at koste hver eneste levende dansker 3.000 kr. – at betale erstatning til en Branche – der kynisk udnyttede den panik, som den verdens omspændende pandemi har været skyld i.

Kæmpe erstatninger til et privat erhverv ‘der allerede var døende’ – simpelthen det glade vanvid i forhold til resten af et i forvejen ‘dybt skatteplaget’ dansk samfund – efter de ‘Virkelige Følger’ af Corona krisen.

Og Fanden tage – de hysteriske ‘100% Ansvarsløse Virologer – der satte hele det vanvittige Show i gang’. Disse ‘Panik Spredere skal gøres personligt ansvarlige  – for de milliard-omkostninger de påfører samfundet med deres ‘selvoptagne hysteri’.
——————————————————

Til slut en historie fra i dag – som jeg personligt tror mindst lige så meget på – som rækken af de ‘virologer der har påført det danske samfund så mange skadelige tiltag med deres ‘endeløse hysteri’ – de dyreste og mest skadelige personer i Danmarks Historien.

https://www.tjekdet.dk/faktatjek/overlaege-ser-kampen-mod-coronavirus-naesten-vundet-men-fire-forskere-afviser-hans

Professor fra Ålborg siger at 90% af befolkningen er Immune over for Covid-19.

Men nu har vi så lige aflivet alle mink  (helt unødvendig)  – men ikke overraskende har alle ‘Hystaderne’ – de ansvarlige Virologer jo travlt med at ‘forsvare’ deres multi milliarddyre rådgivning til den ansvarlige regering.

Oven i en i forvejen deprimerende og vanskelig tid for befolkningen – så får de lige ‘smidt en kæmpestor’ fuldstændig spildt milliardregning i hovedet – fra  Regeringen ‘der kynisk er blevet udnyttet/bedraget af et falleret dødende privat erhverv’.
——————————————

Der sker mange underlige ting omkring Mink Branchen i de her dage.  Så på TV her til aften interview med avlere der var i færd med aflivning – og skældte vildt ud på Fødevareministeren.

Det der forekom en smule underligt var at man tydeligt kunne se at ‘tromlen med savsmuld’ kørte i baggrunden. Så er det man spørger sig selv: “Bruger avlerne savsmuld på at tromle (rense pelsen for fedt) på de mink der er på vej til destruktion” ? 

Tromling er normal procedure før pelsning ?