Mette og Mink-toppen bruger sindrige metoder for at ‘dække over’ Danmarks-historien største organiserede tyveri.

Men husk alligevel - at det er ikke Mette Frederiksen og hendes politiske-støtter - der som de store minkavlere - ender med at få udbetalt milliarder af danske skatteborgeres penge - grundet deres 'kollektive svindel nummer' - omkring at udnytte Covid panikken

Førende eksperter underkender nu regeringens primære grundlag for at aflive mink og lukke Nordjylland ned: »Det er ikke til at forstå, hvorfor man laver så drastisk et indgreb« En uge efter historisk beslutning om

Opgravning af millioner af døde mink begynder i denne uge

Havde egentligt besluttet at stoppe med at skrive om den vanvittige sag – men ‘kritisk journalistik er ‘Forstumemt fuldstændig’ – efter at de røde og Mette kom til magten. Sørgeligt at der ikke findes seriøse journalister – der ønsker at afdække det største svindelnummer i Danmarks historien –  af kyniske erhvervsledere, der stjæler ‘reelt’ 30 milliarder fra Danske skatteborgere.

Embedsmand undskylder for slettet “luk lortet”-sms om minkbranchen

Herunder sjælden ‘sandfærdig’ artikel – der fortæller om ‘milliarderne som de danske minkavlere har stjålet fra danske skatte borgere’.

Danske minkavlere står til kæmpe milliardbeløb

Noget af det der gør at jeg forsætter’ er at jeg så den danske såkaldte Mink Formand – står på TV2 og ‘Synger med på sangen fra de Svenske Minkavlere’ – der peger på idiotiet i – at samfundet kommer til at betale 30 milliarder – for at nedlægge Verdens bedste Pels Produktion i Danmark.  Ordet IDIOTISK VANVID dækker ikke her – det er ganske enkelt Politiske Beslutninger – Uden for Kategori i Galskab fra Mette og hendes medansvarlige på den røde venstrefløj.

Lad mig starte med indlæg af Professor Jens Lundgren (som jeg fejlagtigt på et tidspunkt i kampens hede – fik forvekslet med Allan Randrup  – hvilket jeg undskylder for).

Uforstående professor: Hvad er det for mutationer, der er tale om?
————————————————-

Det var Alan Randrup –  der aften’ efter aften’ på  TV2 sad  ‘rullende med øjnene ‘ og talte om smittekæder på Minkfarme.   Total Idioti: Hvorfor Specielt smittekæder på Minkfarme – alle dyr kunne blive smittet med Covid – det vidste man allerede i Marts 2020 fra zoologiske haver i New York. For dyrene var det som en forkølelse/let influenza – overstået på max et par uger.

Hvorfor var det lige Mink’ der pludselig blev udlagt ‘som farlige’. Minkfarme ligger ‘bevidst isolerede’ grundet lovkrav omkring lugtgener  fluer etc. – det nemmeste sted at afspærre overhovedet. Da det går op for Serum Instituttet ‘at de har et problem’ omkring at forsvare ‘alt hysteriet omkring Minkfarme – så er det de opfinder ‘Cluster-5 ‘ mutationen.

Alle omkring dette forløb skulle sagsøges ‘ned i jorden’ – og afhøres under edsansvar i retten –  om hvad det faktisk var der foregik omkring den Vanvittige rådgivning fra SSI – som Regeringen brugte ‘som grundlag’ for beslutningen om at aflive Alle Mink i Danmark.
——————————-

Danske minkavlere – med deres kyniske griske formand i spidsen – skulle efterforskes af en hardcore specialenhed – omkring hvordan Covid smitten (som i øvrigt var fuldstændig ufarlig og overstået på max et par uger)  kunne brede sig ned igennem Jylland på få uger ‘Specielt til de Store Farme’.

Historien om minkavlernes kyniske udnyttelse af skatteborgerne i Danmark – er en skamplet på dansk moral i erhvervslivet – som vil blive husket – og beskrevet i bøger og film – langt ind i fremtiden.
———————————–

En afsluttende kommentar omkring – det vanvittige selvdestruktive forløb af nedlæggelsen af Pelsavl i Danmark.
———————————–

En meget stor del af ‘de rigtige ordentlige avlere’ der i generationer var med til at udvikle Dansk minkavl til verdens suverænt bedste – blev simpelthen ‘trukket med’ i den udvikling som en dybt kynisk inderkreds af minkledelsen – med (den Kinesiske marionet) formand i spidsen – styrede hen imod – da de først havde lugtet blod  – omring ‘ekspropriation + årelang erstatning’ på en check.

Et samlet tab der for det danske samfund svarer til +6 super sygehuse alene i 2021.

De ‘rigtige ordentlige avlere’ som elskede deres erhverv – ville have valgt en støtte ordning – som kunne have sikret erhvervets overlevelse i en krisetid – og sikret nye generationers videreførelse af den bedste pelsproduktion i verden.

Men det fik kyniske/griske  topfolk i minkorganisationen spoleret med deres enøjede fokus på at trække flest muligt skattekroner ud af Mette og hendes støttepartier – ved at puste til Covid panikken på alle tænkelige måder.

Den vanvittige destruktion af millioner af mink – værdier for 10- 20 milliarder.  I realiteten langt mere – hvis man vurderer den genmasse, der var fremavlet over de seneste 60- 70 år – som  sammen med hele den fantastiske bagved liggende industri blev ‘udryddet på et forvildet regeringsmøde’ – af mennesker totalt blottet for indblik i størrelsen og betydningen – af den vanvittige beslutning de vedtog  med bind for øjnene i efteråret 2020.