Media cheer the deep state attacks on Trump – every chance they get

The deep state ran to their favorite liberal media outlet with a targeted leak meant to smear President Trump.

Tryk på billede for video-link !

Tydeligt at valgkampen allerede er i fuld gang i USA – den er reelt aldrig stoppet siden 2016 – og Hannity kæmper sin daglige kamp for bare nogenlunde at balancere alle de underlødige og beskidte angreb som Trump er udsat for.
————–

Sandheden er at Donald Trump som kandidat og siden som præsident er – det i særklasse største mediefænomen i historien – og det har betydet at forløbet omkring Trump ikke kan sammenlignes med noget tidligere kendt fænomen.

To ting adskiller Trump forløbet med alt andet der tidligere er set:

1. Trumps udtalte brug at de sociale medier – twitter i særdeleshed og
2. Trumps vedvarende kamp med de store Fake News venstreorienterede MSM medier.

Det totale mediehysteri omkring Donald Trump – som er kørt i et utroligt højt gear uden afbrydelse lige siden han annoncerede sin opstilling – er både styrken for Trump (det var årsagen til at han vandt) – men det har samtidigt den sideeffekt at f.eks. hver anden kvinde – der har været inden for 1½ meter af ham – tilbage i tiden forsøger at score kassen på ‘mediehysteriet’ (golddiggers).

Og kampen mod de liberale MSM Medier – betyder selvsagt at de vil gøre alt for at ‘vinde over ham’ – på trods af at han er det bedste der er sket for deres omsætning nogensinde.

Men ovennævnte fakta betyder at valgkampen op til midtvejsvalget til efteråret 2018 allerede kører for fuld damp på medierne – der som Hannity fortæller bruger alle de beskidte og svinske metoder der findes for at underminere Præsidenten – som de hader for at afsløre deres beskidte venstreorienterede bias.
——————————————–

Exclusive: Prominent lawyer sought donor cash for two Trump accusers

Report: Lisa Bloom sought donor cash for two Trump accusers