Maybe the last Message from President Donald J. Trump

Tryk på billede for video-link !

Må rose Google for – at de trods alt har lidt mere rygrad – end ‘twitter’ – der efter at have tjent milliarder på ‘Donald Trump reklamen’ – dolker Præsidenten fuldstændig i ryggen.
————————————

Antageligvis en af de sidste gange (måske den sidste) Præsident Trump taler offentligt.

Og jeg deler helt hans ‘sorg over’ at det skulle ende med ‘at en flok tåber’ – hjælper Demokraterne til ‘ at ‘det sidste stykke af vejen’ – at dække over den utrolige valgsvindel – det var hele baggrunden for 6. Januar Rally i Washington.

Var valget gået retfærdigt til (uden svindel) – ville Præsident Trump have vundet stort (større ned i 2016)  – men Demokraterne og deres medsammensvorne Tech Medier og MSM medier – lykkedes med at svindle sig til både Præsidentpost og flertal i begge huse – kun DERFOR blev 6. Januar Rallye afholdt.

Men den slags “Små ‘FAKTA” er de Globalistiske Venstreorienterede SVINDLERE i USA og deres ditto støtter i EU og Kina – fuldstændig ligeglade med.

Who Cares about Moral and use of Fraud gaining power. Only things that matters is Winning – med milliardærer Soros og Blomberg hele tiden trækkende i trådene bag kullisserne.
—————————————————

Stort tillykke til BLM og de Venstreorienterede (Liberals) i USA og EU Globalisterne – med den nye Præsident Attrap i det Hvide Hus.