‘Mapping the Swamp’ report finds 30,000 feds earn more than any governor

Tens of thousands of federal employees earn more money than any U.S. governor, according to a new report that reveals some eye-popping stats on government spending for the federal workforce.

Tryk på billede for link !

Emnet her forklarer i al sin enkelhed – en af de vigtigste årsager til – at Donald Trump blev præsident i USA i 2016.
——————————-

Alle der følger bare en smule med i hvordan verden udvikler sig ‘under homo sapiens’ ved’ –  at korruption er en vigtig faktor ‘worldwide’.

Korruption/bestikkelse er en del af historien for menneskeheden så langt tilbage at det kan dokumenteres.
——————————

Det der i nutidens verden adskiller det såkaldt “Frie Vesten”  – Østen ‘Kina- Indien – Japan’ – Og resten af Asien – Afrika og Sydamerika – er graden af korruption !
——————————

Lad os starte med at slå fast at korruption er der i alle lande.  Moloneux siger det bedst:  ‘ Magt korrumperer’ – ‘Total magt (diktaturer) korrumperer Totalt’.
——————————

Det nye for mange af os er så ‘at konstatere graden af korruption – ‘FØR’ – Donald Trump i USA.

Og det var jo iflg. manden selv hoveårsagen til at han besluttede at stille op som præsidentkandidat, at han føler at  ‘ korruptionen i ‘The Swamp’ i Washington’ – med tusinder af Lobbyister  og Celebs – der alle levede fedt af at ‘snylte på befolkningen’ – via det indforståede netværk i hovestaden, har ødelagt ‘Gud eget Land’.

Donald Trump begyndte at tale offentligt om dette problem for mere end 35 år siden – alt imedens Oprah hun delte Ferrarier ud til gæsterne og sad og ‘slikkede Hollywood Celebs’ op og ned af ryggen.
—————————–

Artiklen der linkes til siger lidt om problemets størrelse i USA. Og det er det klassiske med offentlige systemer – ‘de er som udgangspunkt ‘ineffektive’ – de ‘vokser konstant’ ude af kontrol – og de er ‘ det sværeste af alt’ – at rulle tilbage.

Så meget desto mere er der grund til at glæde sig over at der endeligt dukker en Toppolitiker op i den vestlige verden ‘der orker’ at tage kampen imod – de elitære bureaukratiske systemer – som i USA og EU – i 2018 ligner de gamle Sovjet Systemer – i deres måde at styre og manipulere befolkningerne på.

Og 90% af de røde venstreorienterede (Liberal i USA) medier – er klart en del af netværket/komplottet – hvorfor de bekæmper Donald Trump med alt hvad de har.