MACRON SAYS AFRICAN WOMEN HAVING TOO MANY BABIES

French President Emmanuel Macron is under fire from irate leftists after he gave a speech at the G20 in which he identified Africa’s overpopulation as being the source of the country’s “civilizational” problems.

Tryk på billede for at se artikel !

Den nye Franske præsident har forstået ‘Det Virkelige Problem’ – der truer i ‘alle sammenhænge’ – ikke mindst omkring den illegale migration ind i Europa – fuldstændig ude af kontrol.

EU ‘prøver end ikke at stoppe vanviddet’ – ved at gøre det eneste logiske’ – sejle de illegale tilbage til den havn de sejlede ud fra – og sætte dem i land der’.  Istedet sejles de til Europa.

De kyniske Menneske Smuglerne – kunne ikke have ønsket det nemmere’ – de skal bare skubbe de overfyldte både (som hver gang betyder formuer direkte ned i lommerne på kriminelle gangstere’) – og så komme NGO’erne – og Kystvagten ‘systematisk’ sejlende – og henter de ‘ukendte illegale mennesker’ til Europa.  

Det er simpelthen stupiditet på et plan – som gør nar af alle skatteborgere i EU.  I særdeleshed de Nord-Europæiske lande – med de højeste sociale ydelser – som er det alle de illegale styrer efter.
—————————————————————

EU’s nuværende flygtningepolitik har spillet fallit. Det er på høje tid at ændre den – før den får hele EU til at kæntre