London is a Sh*thole

Tryk på billed for video-link !

Får de her dage – ‘kvalme flere gange om dagen’ – ved at  tvinges til at se på ‘Den nye Frelsende SELVGLADE – dybt venstreorienterede Røde regering vort lille land er blevet Velsignet med.

At høre rækken af indoktrinerede politikere – stå og tale om KLIMA – som om de Nyslåede Ministre tror at deres ‘nu sikrede fede Livslange Pensioner – til dem selv og deres børn’ – samtidigt giver dem Gudestatus i forhold – til udviklingen i verdensrummet (og de millioner af faktorer der styrer Klimaet) !

Det er bare for Sygt – og ender med garanti i et – ‘Hav af nye Afgifter og Skatter’ – som altid – når Staten Overtager Magten/Kontrol over befolkningen.
———————

I lyset af – ‘den dybt deprimerende udvikling i Danmark’ – så er det næsten befriende’ – at opleve en Skarp ung mand som Watson – der ‘skærer igennem ‘All the BS’ – og fortæller sandheden som han ser og oplever den – ‘Uden Glasur’ !

Den her gang tager han fat på den eskalerende Urbanisering, – som ‘kan opleves i stort set hele den rige del af verden’.

Det vanvittige faktum at mennesker ‘opfører sig som Lemminger’ og alle kæmper for at – ‘Leve Oven i Hinanden’ – frem for at ‘sprede sig ud’ hvor der er bedre plads – og boliger er billigere.

Men som så mange andre af den vestlige verdens store problemer med stigende kriminalitet og sociale problemer  – så hænger det sammen med illegal indvandring – som generelt søger mod de store byer.