Det hele var lagt til rette – nu skulle det være’ – Cop 21 i Paris – var den planlagte ‘døbefond’ for verdens alt overskyggende nye religion – ‘global opvarmning grundet Co2’.
———————————-

Alle seriøse forskere og videnskabsfolk ved at det er ‘Crap’ – men det stopper ikke ‘lavinen’, lige så lidt som de andre store religioner – nogensinde er ’stoppet’ – trods manglende beviser’.
———————————–

Det var  tydeligt at Lykketoft var sendt  til FN ‘alene’ for at forberede komplottet i Paris Cop 21, i efteråret 2015.

Og beviset så os danskere, dagen efter valgkampen er slut i danmark, ‘kampagnen er skudt igang’ af DMI.

Vi blev af vejreksperten forklaret at’ det allerede nu ligger fast, at 2015 bliver det ‘varmeste år ever’ – på trods af, at det altså lige der hvor vi bor i Danmark, hele året indtil nu har været rigtig koldt.

Men det er kun der ‘hvor vi bor’ – alle andre steder er ‘det varmt over gennemsnittet’ – så nu skulle der ‘klima milliarder på bordet’ til FN (så det rejsende klimacirkus kan få permanent sikret deres luksus tilværelser til de +2500 faste medlemmer).

Man glemte at fortælle, at 3/4 af alle verdens termometre (alle de koldeste – 4.500 stk) er fjernet fra målingerne, hvorfor at de oplysninger der fremkommer idag om temperaturer, videnskabelig set er fuldstændig værdiløse (baseret på ‘regulær svindel’ på dansk).

Global Warming: The Other Side – Part 4.1
————————————————–

På trods af internet og nye kommunikations metoder, bliver verdens befolkningen stadig ’snydt og bedraget’ af ‘karl smart’ manipulerende grupper/organisationer, som scorer kassen på at udnytte den almene befolknings godtroenhed.

Intet nyt under solen !