Judge Jeanine: Democrats Obstruct The Work They Were Sent By You To Do

Are Democrats seeking revenge on President Trump? Jeanine Pirro. Fox News: Justice with Judge Jeanine Pirro

Tryk på billede for video-link !

Jeanine ‘forklarer på forståeligt sprog’ – den svindel og korruption som ‘de sammensvorne fra DNC (Hillary – Obama) og toppen af FBI – DOJ’ – er ansvarlige for.

Ubetinget den værste korruptionsskandale i USA’a historie – som ditto moralsk korrupte MSM medier som CNN – MSNBC – New York Times m.m.fl – stadigt undgår at fortælle om.

TV2 News – er et ‘fuldstændig ekko/spejlbillede af CNN’ så heller ikke på denne “dygtige TV station” – har man efter mere end 100 timers udsendelse ‘dedikeret til den nye amerikanske Præsident’ – opdaget at ‘Mueller undersøgelsen var baseret på – svindel og dyb korruption hele vejen igennem.

De gæve “journalister” der har ansvaret for helt ukritisk at ‘videbringe løgne-historier’ i mere end 2 år – burde sagsøges for bedrageri – og idømmes millionbøder for at vildlede/svindle befolkningen.

Sandheden er ikke ‘spor svær at  finde/opdage – det er bare at lytte til Jeanine og Hannity – som har drevet ‘rigtig journalistik’ helt fra starten i 2015 – da Donald Trump meddelte at han ville opstille.