Johnson accepts he may have to ask for Brexit delay, court told

Tryk på billed for video-link ! – (de første 3 minutter af video relevant for denne artikel).

Kampen for at få Great Britain (England) ud af – de kyniske EU ‘ikke demokratisk valgte’ bureaukraters  klør – er den hidtil mest hårde  og beskidte kamp imod Globalismen i verdenshistorien.
————————————-

Intet er helligt i denne kamp – som reelt foregår via hemmelige telefonsamtaler ‘over kanalen’ – hvor at ‘hele tiden nye tiltag sættes i søen’ for at ‘forhindre Brexit.

Det de Virkelige Magthavere i EU – de ikke demokratisk valgte ‘kommisærer’ – frygter mest af alt er ‘et clean/rent Brexit.

For præcis som det skete med valget af Donald Trump i USA – hvor at hele establishment også forudsagde ‘recession’ og fald i aktiemarkedet på 15-20 % – hvis Trump blev valgt – så vil/ville Englands /Britain) økonomi ‘blomste’ og overhale ‘det over bureaukratiserede (overstyrede/regulerede) sindssygt dyre EU monster – i løbet af ganske få år.

Tilbage vil de øvrige lande i EU sidde og kigge mod Vest – hvor at USA og Brittisk økonomi buldrer afsted – alt imens de tilbageværende 26 ‘ sidder og læser de endeløse regler og regulativer der udsendes fra Brussels – hvor at alting bliver trukket ned af ‘vanvittige dybt venstreorienterede politikker dikteret af Klima Religionen.
————————————-

Men som det fremgår af video indslag herover – så foregår den underlødige kamp fra EU og ‘Remain’ side stadigt på fuld skrue – fuldstændigt uden at tage hensyn til det største antal stemmer i Britisk Valghistorie (17,4 million) stemte for at ‘Forlade EU’ – stemte for’ – at igen blive en Selvstændig Nation – med egen lovgivning og landegrænser.