Ivanka Trump: Father feels ‘vindicated’ after Comey hearing

Ivanka Trump - fortæller om 'hvad det er der 'gør at familien flyttede til Washington' - for at hjælpe med at gennemføre hendes far's patriotiske visioner - for at hjælpe Amerika tilbage på sporet !

Tryk på billede for at se video-link !

Utrolig kontrast – at se og høre denne begavede unge dame udtale sig om sin fars visioner for USA – og så sammenholde det med flokken af de ondskabsfulde røde venstreorienterede hyæner fra MSM medierne CNN – ABC – MSNBC – New York Times – og mange flere.

————————————–

Noget af det mest overraskende ved den ‘totale ødelæggelse – via politisk rød venstredrejning inspireret af Europa, som Obama stod for i sine 8 år ved magten, er ‘hvor langt ud i de elitære kredse de socialistiske tanker er bundfæstet.
————————————–

Som udenforstående – så undrede man sig i starten over – hvor det ‘helt oppe at køre’ had til Donald Trump  (ægte Amerikansk Patriot) kom fra.

Det er efterfølgende blevet tydeligt at USA idag ligner Europa  styret at venstreorienterede statsmedier – og elitære skoledrenge – der aldrig har haft ‘et rigtigt arbejde’ – men som til gengæld ‘tror passioneret’, den nye klima religion og økologi.
—————————————

Markederne forstod med det samme (da han blev valgt)  – at Donald Trump repræsenterer alt det, der oprindeligt gjorde USA til verdens rigeste og mest magtfulde nation – og reagerede derefter – med den ene ATH (all time high) på aktiemarkedet (SP500)  – efter den anden.