“It’s time to Uproot The Fraud”

They seriously think we are stupid by “fact checking “ his slip of the tongue

Tryk på billed for video-link !

Man skal ikke tage fejl her. De to unge damer er ‘en YouTube  institution i USA – der har støttet Trump hele vejen. Og selv om de unge damer ‘har deres specielle ‘sorte piger stil’ – så er de kniv skarpe politiske iagttagere af hvad der foregår i USA.

Her tager de fat på det – som nu tydeligt fremstår som ‘Regulær Udspekuleret’ valgsvindel – for at ‘få Biden’ trukket over stregen i rækken af svingstater ‘der pludselig stopper med at tælle stemmer på valg aftenen – på et tidspunkt ‘hvor Trump fører alle stater STORT.

Der er tale om valg svindel på et plan som aldrig set tidligere i USA. Og som de 2 unge damer påpeger så blev ‘metoden med svindel’ afprøvet i Californien under midtvejsvalgene – hvor at præcis det samme skete. Alle de Republikanske opstillede til Congressen  – der førte’ på valg aftenen – “tabte systematisk”  til deres Demokratiske modstandere i løbet af de efterfølgende dage ‘præcis’ som det nu skete igen – i de Demokratisk kontrollerede svingstater.

Sagen om hvem der bliver USA’s næste præsident – er langtfra slut endnu. Den kan ende med at ‘Biden i stedet for at blive præsident, bliver stillet for en domstol om dømt for Treason (forræderi over for staten)  – når/hvis det bliver bevist hvad der faktisk er foregået i USA – under (og i særdeleshed ‘Efter’) valget 2020.