Ingraham: Victimhood Youth

Why would young people embrace a failed system like socialism? Look no further than America's college campuses

Tryk på billede fror video-link !

Ingraham tager fat på ‘hvad er det der får normale ‘begavede’ unge mennesker – til at tro på ‘Socialismen’  – et system der historisk igen’ og igen’ har bevist at det fører til korruption – fattigdom og kaos.  Bare se på Nord Korea og her senest Venezuela.
————————————–

Svaret er’ – at der foregår ‘organiseret hjernevask’ i skoler og på universiteter – med budskab som  ‘at vi mennesker ‘ødelægger naturen’  (Klima religionen) – og det ender -‘som i de gamle religioner’ – vi er alle SKYLDIGE og skal betale aflad til Klima Præsterne.

Dette budskab ‘bankes ind i hovederne’ på ungdommen ‘overalt’  i den såkaldt frie vestlige verden.

Og det VIRKER – har selv testet i familien – at alt fra børn i 2nd klasse op til kandidat uddannede på universiteter ‘TROR PÅ KLIMALØGNEN’
—————————————

Ingraham tager her fat på en række extreme eksempler fra universiteter i USA. Emnet er her Racisme. Der er tale om ‘Rendyrket indoktrinering – alene med det formål at skabe splittelse i befolkningen – derhen at udstille Trumps tilhængere som – pr. definition racister.

Indslaget af Ingraham ligger i forlængelse af den meget omtalte sag – hvor en sort ‘meget kendt’ skuespiller ‘har bestilt og arrangeret et overfald’ af hvide Trump tilhængere’.

Overfaldet er 100%  ‘falsk’ – og alene iscenesat for at den kyniske sorte skuespiller – kunne tjene flere penge.   Men det afslører samtidigt – de ‘beskidte og kyniske’ metoder der i 2019 bruger af de venstreorienterede kræfter (Liberals) i kampen for at Socialismen kan overtage Guds eget land.
———————————————

Og de venstreorienterede (hjernevaskede) studerende nøjes ikke med at ‘Argumentere verbalt’  – der findes nu masser af eksempler på direkte overfald på Konservative – der støtter præsident Trump.   Halv-fascistiske  Liberale Antifa – er langt fra de eneste der bruger volden systematisk på venstrefløjen i USA.

Herunder et sigende eksempel på hvordan de ‘venstreorienterede argumenterer’ – fra her idag:

Liberal overfalder ‘helt uforberedt’ Konservativ demonstrant på Berkeley

Tryk på billede for video-link !