Ingraham: Trump gets his team, media goes berserk – with typical FAKE News angles instead of the Facts

The lemmings in the press spent the day painting the Tillerson firing as more evidence of White House dysfunction

Tryk på billede for video-link !

Igen’ – Igen’ – Igen’  – er det nødvendigt at gå til Fox News – for at høre den simple sandhed om hvad der sker i det Hvide Hus.
————————————-

Men det er samtidig mere og mere tydeligt at de røde venstreorienterede MSM medier: CNN – MSNBC – NBC – ABC – kommer ikke til at ‘rapportere sandheden om Donald Trumps fantastiske resultater – Indenlands og’ Udenlands – på denne side af midtvejsvalget i efteråret 2018.

Alle de sammensvorne kræfter fra Deep State – DNC (demokraterne) – de røde MSM medier (Hollywood)  – vil forsætte med at ‘underminere Donald Trump’ – med alle midler hele vejen, og derfor er Trumps eneste chance for at bevare flertallet efter valget til efteråret om 5- 6 måneder – at forsætte med at afsløre mediernes bedrageriske Propaganda – igen og igen.

Og der skal sætte fuld skrue på at udstille DNC og Hillary’s (støttet af bl.a. MCCain) dybe korrupte svindelnummer med det Falske Dossier – og manipulation det førte til Mueller Undersøgelsen.  Igen’ og Igen’ skal disse faktuelle korrupte forhold fremhæves – som svar på de røde mediers Fake historier.