Ingraham: The truth about hydroxychloroquine

A new study released on hydroxychloroquine for use on COVID-19 patients is shockingly irresponsible and, as top virologists are saying, perhaps even agenda-driven

Tryk på billed for video-link !

Video her er fra tilbage slutningen april – men det som Ingraham påpeger er nøjagtig lige så aktuelt (måske i endnu højere grad) – end dengang – idet at ‘FDA nu har trukket den midlertidige godkendelse af HCQ tilbage.

Så med det stadigt stigende antal smittede i USA så er status lige nu at – ‘retter behandlende doktorer’ sig efter FDA – så får virus lov at brede sig i inficerede patienter – og er du gammel og har andre komplikationer – så er chancen stor for at du vil dø af covid-19 infektionen.

Heldigvis er ‘rigtig mange doktorer og øvrige behandlere’ – i stand til at ‘tænke selv’ – så HCQ – zink – antibiotika kombinationen – anvendes stadigt ‘under radaren’ i udstrakt grad for at ‘redde menneskeliv’.  Og i dag ved ‘alle’ at det drejer sig om at starte behandlingen ‘SÅ TIDLIGT SOM OVERHOVEDET MULIGT’ – for at få stoppet virus i at trænge ind i cellerne og opformere.
——————————————-

Set udefra er kynismen her simpelthen ufattelig.   Alt imens at Big Pharma kæmper for at udvikle nye – ofte vanvittigt dyre mediciner – så har løsningen været der lige fra starten.  I Indien – og Afrika er der ingen (har der aldrig været) tvivl om – hvad behandlingen er for den her uhyggelige virus sygdom (hvis du er ældre med komplikationer).

I USA og Europa ‘er almindelig sund fornuft og anstændighed i dag et levn fra fortiden. Her har medicinal industrien ‘så stor magt’ – at den kan undertrygge helt basal viden og erfaring. Og det mest chokerende er måske i sidste ende at MSM medierne ‘fuldstændig ukritisk’ støtter op om vanviddet.

Kan kun håbe at der – når verden på et tidspunkt igen ‘bliver normal’ – kommer et opgør – hvor ansvarlige politikere og myndigheder – i USA og Europa bliver stillet til ansvar for de hundredtusinder af unødvendige dødsfald de er ansvarlige for’ – ved ikke fra starten af anvende den behandling som Didier Rault i Frankring tydeligt demonstrerede var den rigtige – startet så tidligt som muligt på inficerede patienter.