Ingraham: Dems’ sudden morality is political calculation

They have two paths to destroying the president: the Mueller investigation and the war on women

Tryk på billede for at se video-link !

Ingraham forklarer – de røde DNC demokraters (liberals) PLUDSELIGE moralske hysteriske opvågen – som ville får selv Inderemission herhjemme til at virke som tolerante’ og med forståelse for spillet imellem kønnene.

Men som Ingraham påpeger – så sælger KYNISKE Demokratiske Senatorer – 2 af deres egne’ i en ren heksejagt – alene med det formål at ‘kunne forfølge Præsidenten ‘senere’.

Magtsygen’ – Egoismen’ og iskold beregning kender ingen grænser hos det røde venstreorienterede DNC og demokratiske Senatorer.
————————————————————————————

For hvem der kender lidt til USA – og i særdeleshed amerikansk retspraksis – omkring størrelsen på erstatninger, så er der jo ikke noget overraskende i at ‘Mee Too’ kampagnen fik tilslutning af ‘tusinder af håbefulde kvinder’.

Erstatningerne til kvinder f.eks. med Fox News og Bill O’ Reily’s påståede sexcikane sager, kostede TV Stationen i størrelsesordenen 90 millioner $ – fordelt på – såvidt jeg forstår det – omkring 6 sager.  Altså 15 millioner $ i gennemsnit til hver af de 6 kvinder, der ‘påstod’ at være blevet forurettet.

Og husk vi taler ikke voldtægt (som i de mange sager med Bill Clinton) – men alene ‘bemærkninger’ – beføling’ – eller opfordringer til sex’.  Altså forhold, der i mange andre lande ville blive opfattet som relativt harmløst, – et naturligt udslag af at ‘mænd nu engang er er interesseret i kvinder’ fra naturens hold.

Sagt på en anden måde – måske ikke specielt overraskende at ‘griske advokater (oftest samlignet med rotter i USA) – sammen med ‘ditto’ kvinder forsøger sig med anklager med magtfulde mænd, hvis det kan sikre dig og din familie en ‘extrem luksustilværelse’ resten af livet.